اینجا تا به بندر خیلی راهه ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
اینجا تا به بندر خیلی راهه ... (sm81)
امروز رفتم داروخونه خانوم فروشنده انقدر زیبا و خوش برخورد بود اصلا در همون نگاه اول جذبش شدم ! خدا نصیب کنه از این جاذبه ها (sm59)(sm81)
خوبه دیگه از فردا سرتو میزنن ، تهتو میزنن میری داروخونه ... (sm25)
لامصب خیلی خوش برخورد بود صحبت میکرد میخندید همراه با حرف زدنش (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتشه دوباره وارد گود بشم (sm2)
گاه سوی وفا روینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کاه سوی جفا روی ...
اقا یوزر پسورد نود 32 لطف میکنید
تا پول داری میفهمنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این آدما رو یه عمر بهشون حال بدی بازم با وزن جیبت میسنجنت
تو که نمیفهمی ولی میگردنت پاشم برسه به صندلی میبندنت(sm59)
تو هم ملتو گا ییدی انقد درخواست و سوال داری یعنی گا ییدینقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)(sm59) وقت سحر ها دل من رفته به آنجا دل مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا دو ماه دیگه میخوان ماشین برام بخرن تازه دور دور به راه میشه(sm59)
البته تا بوده همین بوده (sm74)