(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بابایه من یادمه یه بار بچه بودم دعوا کردم شیشه خونه یارو رو شکستم یارو باباش اومد دم خونه به بابام گفت بچت شیشه خونمو شکسته پول شیشه رو میدی یا بچتو ببرم پاسگاه بابام بهش گفت بیا وردار ببرش هرجا که خواستی بعدم درو بست و منو با یارو تنها گذاشت بعد بابای اینا براشون ماشین میخره که باعث میشه بهش بگن پدر نه بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونموقع که بابام بود روزی صد دفعه بهش میگفتم پدر که حداقل اگه پول بهم نمیده دیگه مثل آدم حرف بزنه باهام ، یه بار از دهنش درنیومده که اسم منو صدا کنه همش از لقب واسه صدا کردن من استفاده می کرد ، حالا الان پدر میخواد واسه پسر پراید بخرِ که پسر بره دور دور ... (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخ اخ اخ گفتی میلاد اره دقیقا بابام یه بابایی تو فامیلمون بیکار بی عار بود همش با اسم اون منو صدا میکردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الانم با لقب هایی مثه *** گشاد و تن پرور ازم یاد میکنه(sm81)(sm81)
مگه الان بابات کجاس میلاد
الان تو آسایشگاه به سر میبره ...نقل قول:
و هیچوقت ازش نمیگذرم بابت زندگی نکبت باری که واسه من رقم زد ...
کی بشه بابای ما هم بره اسایشگاه از شرش رها شیم (sm2)(sm50)نقل قول:
خونه زندونه (sm3)
ممر فول آلبوم Epica و Tiesto رو داری ...
بزنم تو صفحه ...
باز من میگفتم بابای من داره در حقم کوتاهی می کنه (sm172)
همین که بابات برات داره ماشین میخره بهت پول میده برو اسمتو بدون لقب و خورد کردن شخصیتت صدا نمیزنه برو خدا رو شکر کن دستشم ماچ کننقل قول:
بابای من فامیل که میاد خونه از من جلوشون بد میگه که هیچ مسخرمم میکنه تیکه هم میندازه