از فردا طرفدار یگانه میشه (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
از فردا طرفدار یگانه میشه (sm2)
تا حدودی (sm50) ولی یه کم من با تغییر کردن شخصیتش مشکل دارم (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمی دونم چرا طرف منو یاد یغما می نداخت (sm50)
گفتم که فقط باید از کنارش رد شد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلم بر اساس واقعیت بود مطمئنا اونا هم نمیدونن چرا لو داد و همین طور تحولش و چگوگنگیشُ....داستان بر اساس پرونده ها نوشته شده ....نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
و اینکه این ماموره واقعا متحول شده یا به دلایل دیگه ای بر همه پوشیدست احتمالا(sm120)
ممر میخوای حس بگیری شعر بگی فک کنم یه کلوجه میذاری نگاش میکنی فکرت باز میشه (sm2)
پیام صادقیان(sm3)
محسن تبریک نگفت به یگانه ؟(sm173)
باید تبریک بگه ، سر زانکو تبریک گفت یگانه (sm50)
به امین هم گفتم این داستان بر اساس پرونده ها نوشته شده نه شنیده ها از خود مامور(sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری احساسات و حدسیات احتمالا اضافه شده
کلوچه نوشین (sm2)