من قبلی رو 85 اینو 80 (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
من قبلی رو 85 اینو 80 (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
تحول ُ اصلا مشخص نکرد واسه بیننده! در صورتی که کل فیلم روی همین تحول بنا شده بود (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اجزه بده 3 نمره دیگه کم کنم واسه همین 77 (sm120)
ها چه تشبیه به جایی بود (sm50)
چه طوری باید مشخص میکرد تحولُ؟(sm120)نقل قول:
اون جا که دیوار فرو ریخت و بعدش تئاترو اینا ... با وزیر صحبت می کرد به چی رسیدید ...نظر ؟ (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)زارتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اینا رُ دیدین؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
apocalypse now
bloody sunday
(sm50)
مثلا حرفای طرفو که می شنید می رفت تو جامعه و ... نمودشو می دید روش تاثیر می ذاشت (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این که فیلم بر اساس واقعیت خیلی هم خوب! منتها تو سینما ما با داستان سر و کار داریم!نقل قول:
مستند که نیست فیلم داستانی پس اگرم چیزی نبوده تو سینما باید شکل داستانی به خودش بگیره
من فرض میکنم چیزی نمیدونم و اینم واقعی نیست فیلم خوب نباید جای ابهام یا سوالی واسه من باقی بذاره (sm50)
تحوله باید در بیاد که در نمیاد...دختره رُ نمیفهممیم کارشُ و این که توضیحی نمیده فیلم به ما خوب نیست ...
شاید میخواست بگه هنرمند تو فضای خفقان هست که شکوفا میشه(sm120)هنرمندا رُ مدیون اون فضا کرد(sm120)نقل قول: