(sm2)بگو تو کاور نکن فرهنگ ملت پیشکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)بگو تو کاور نکن فرهنگ ملت پیشکشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نمیگم داستانُ عوض میکرد که (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرفم هم این نیست اضافه میکرد چیزی شاید بیشتر موشکافی میکرد یکم پر و بال میداد به کاراکتر گفتم اینجا با داستان طرفیم نه فیلم مستند (sm120)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها منم همینو خواستم بگم (sm50)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلپ پر مدعاییست!نقل قول:
بد نیست ولی من زیاد دوستش ندارم
به هر حال براندو و کاپولا ادمُ ترغیب میکنه واسه تماشا (sm120)
حتمی از شارژ کم میشه (sm2)
اگر اون لحظه ای که پیاده میشد میرفت پیشش شاید مشخص میشد (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خسته می شی (sm120)نقل قول:
نه دیگه اون بدتر میشد (sm120)نقل قول:
کاراکتر باید در مسیر فیلم با ادرس دادن شکل بگیره نه اخر فیلم دستشُ واست رو کنه
فیلم پیمان معادی رُ ببینیم؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)چرا قیمتشو نگفته