(sm74) نیکول رو دستم باد کرد الکسی وقتی میبینی هی از من یاد کن !
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm74) نیکول رو دستم باد کرد الکسی وقتی میبینی هی از من یاد کن !
کاش کیون ممر مثل قدیم صاف بود (sm81)
(sm81)مشتری شدم لامصب چیه این اعضا و جوارحنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رید محسن (sm3)
امیدی به آلبوم نیست
تنها امیدمون به تنظیم های خودشه
(sm54)
(sm70)تنظیم کوشان میکنه تو کیونت در میارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه فیلمبرداریش حرفه ای نیس ؟
پشمم نمیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
محسن همشونو میکنه تو کیونش (sm59)
باز زر زدی فرشاد یه تنظیم داشت حالا که اون نیس امیدت رفت !نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلغور بیشتر تنظیما دست محسنه اونا شاهکارن همون یوسف کار خودشو میکنه
مرتیکه معلول خب منم دارم میگم تنها امیدمون به تنظیم های خودشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)کاری به فرشا ندارم