گوشی خوبی بود خدابیامرز (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
گوشی خوبی بود خدابیامرز (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه یادت باشه به خودت گفتم چی بگیرم شیایومی معرفی کردی رفتم بگیرم اینجا حتی کسی اسم برندش هم بلد نبود ، بعد با توجه به امکانات به این رسیدم و گرفتمشنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)بدنه پشت چرمی با اون قیافش
نادان باس از نت بگیری نه از خیابوننقل قول:
من خیر سرم آشنا دارم راحت نصف قیمت بازار میگیرم چیزایی که میخوام رو مثلا همین گوشی که گرفتم اون موقع 700 تومن بود ولی من نزدیک 500 تومن گرفتمش از تو نت که نمیشه اینجوری خرید کردنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
v10 یا V20 الان این دوتا خیلی عجیب خوب تشریف دارننقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه هفته V10 دستم بود اصلا تو پوست خودم نمی گنجیدم
وعععععععععععع htc 10
فقط 500 تومن !
کیفیت ساخت عالی در حد پرچمدارا
باتری 4100 فست شارژ
اسنپ دراگون 435
2 گیگ رم
16 گیگ حافظه صفه ips با کیفیت hd
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه جوره خوبه جز رابط کاربری و آیکن هاش (sm3)نقل قول:
من عید 87 از احمد آباد مشهد n95 8gb گرفتم 480 هزار تومن . غول گوشیهای اون موقع بود .بدون گارانتی اونم روز آخری که تو مشهد بودیم بلافاصله برگشتیم کرج(sm120) 6 سال آخ نگفت . بعد 6 سال فلتش سوخت دیگه ردش کردم رفت.نقل قول: