(sm30)ممر تا شب شیشه نوشابه میاد سراغت
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm30)ممر تا شب شیشه نوشابه میاد سراغت
(sm2)
کریستی هم دوسشون داره (sm74) تو یکی از کارای هنریش اولش داشت یکی از آهنگای آناتما رو گوش می کرد (sm50)
البته اون موقع نمی دونستم که چه آهنگیه ، بعد در گوگل جستجو کردم و متوجه شدم که آهنگی ست از گروه آناتما ...
(sm30) میلاد دهنتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر خواستن شیشه نوشابه رو فرو کنن بگو هشتک cristian rock بوده اشتباه شده (sm2)
میلاد داداشی میشه ربط کاوه افاق رو با کریستی مگ شرح بدی که تگشون کردی تو یه پست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریستی رو تگ کردم تا کاوه احساس بی ربط بودن نکنه و اسمش کنار یه سلبریتی که اونم هیچ ربطی به مطلب نداره حضور داشته باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از وقتی من دارم مطلب میزارم سطح کیفی و فنی کار فوق العاده بیشتر شده
فقط کافیه برید پست هایی که من زدم از sean paul به بعد ببیند من خیلی حرفه ای کار کردم و پست های تخیلی نزدم ، البته از اونور با پدیده ای رو به رو هستیم که با فندک تب دار زدناش داره مانع پیشرفت کار میشه
و در اقدامی جانسوز واژه ی استاد رو از اول اسم استاد رضا یزدانی برداشت ... (sm172)
قرارمون یادت نره ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]