(sm59)اشترم توام بیا مث رادیو جوان تهیه کننده بشو یه کار گروهی با همکاری احمت چمبه نوید جوکر ممر و سعید بسازین (sm2)مسترینگشم بدین رضا جی اس کاورشم همتین میزنه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm59)اشترم توام بیا مث رادیو جوان تهیه کننده بشو یه کار گروهی با همکاری احمت چمبه نوید جوکر ممر و سعید بسازین (sm2)مسترینگشم بدین رضا جی اس کاورشم همتین میزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خفنقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بمیرنقل قول:
تنها امیدمون به تنظیم های خودشه
(sm74) شیشلیک شده 45 هزار تومن ! دیگه نمیتونم سفارش بدم (sm50)
مگه محسن یه تکونی به کیونش بده
وگرنه بقیه که ناز میکنن لاشیا (sm3)
مرتیکه بزغاله من دارم به اون بخشی اشاره میکنم که میگی امیدی به البوم نیسنقل قول:
دوربین ها و نماهای مختلف داره ایا این حرفه ای هست یا نیست(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این عکسو باز کن اینه کیفیتش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرتیکه معلول باز که کیونتو کردی تو یه کفشنقل قول:
من دارم میکم امیدمون به تنظیم های خودشه
باز تو اومدی زر زدی که تنظیم های خود محسن شاهکاره
خلی؟
اخه عکس اولی که گذاشتی یجوری بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Unforgiven [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا نوشته مثبت 16 (sm2)
(sm2)