خود سعدی هم نمیدونه چی گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد عمه داره ...
نمایش نسخه قابل چاپ
خود سعدی هم نمیدونه چی گفتهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
استاد عمه داره ...
کلا نبینم ناراحت باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی شده عزیز دل برادر
یه بنده خدایی یه قند عسلی توی شهر سمرقند داشت... که لامصب لب نداشت که قند بود اصن (sm51)(sm120)نقل قول:
نقل قول:
چیشو میگه درست نیست؟ (sm98)
مطمینم اینی که من گفتم رو یکی از دخترا مخصوصا 3 تا جلویی گفته بودن درست میگرفت (sm25)(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کوچیکِ شمام (sm46)(sm176)
می نخورده مست
لحظه ی دیدار نزدیک است ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
خدا بگم چکارت کنه میلاد(sm89)
عکسه گذاشتی
یعنی باور کنم الان یاد ماهیت افتادی ناراحت شدی؟ (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا خدایی سوژه عکس ماهی بود یا ناخنات؟ (sm70) یا پیری دستات؟ (sm120)
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچی بگذریم...
چی شده مگه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان لودش کامل شد(sm120)
یه میدون مین روی تخت من
منور زدن مارو پیدا کنن
باید از تو میدون یه راه وا کنم
باید دستامو از رو تخت واکنن
علی عبدالمالکی (sm127)
شما با این جنبه رو سر بنده جاداریدنقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نکنه تو حامله ایی (sm74)نقل قول:
همیشه پای یک زیبا روی در میان است (sm25)نقل قول:
ببین... (sm172)نقل قول:
نوید اون شعر که برام نوشتی رو داریش ؟
پارسال بودم... مرده به دنیا اومد (sm81)نقل قول:
دارم... چطور؟ :)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرستش برام لطفا ... (sm176)نقل قول:
شعرشُ؟ مگه دسکتاپت نیست؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای روی تو دارم نمی گذارندم
مرا که مست توام این خمار خواهد کشت
مگر در این شب دیر انتظار عاشق کش
غم نمی خورد ایام و جای رنجش نیست
سری به سینه فرو برده ام مگر روزی
چه باک اگر به دل بی غمان نبردم راه
من آن ستاره ی شب زنده دار امیدم
چه جای خواب که هر شب محصلان فراق
هنوز دست نشسته ست غم ز خون دلم
کدام مست ، می از خون سایه خواهد کرد
مگر به کوی تو این ابرها ببارندم
نگاه کن که به دست که می سپارندم
به وعده های وصال تو زنده دارندم
هزار شکر که بی غم نمی گذارندم
چو گنج گم شده زین کنج غم برآرندم
غم شکسته دلانم که می گسارندم
که عاشقان تو تا روز می شمارندم
خیال روی تو بر دیده می گمارندم
چه نقش های که ازین دست می نگارندم
که همچو خوشه ی انگور می فشارندم
مصرعاشُ جابجا کردم که درست بشه... حال داری درستش کنی دوباره؟ (sm59)
نقل قول:
یک دنیا ممنون (sm176)
همین رو میخواستم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوای روی تو دارم نمی گذارندم
مگر به کوی تو این ابرها ببارندم
مرا که مست توام این خمار خواهد کشت
نگاه کن که به دست که می سپارندم
مگر در این شب دیر انتظار عاشق کش
به وعده های وصال تو زنده دارندم
غم نمی خورد ایام و جای رنجش نیست
هزار شکر که بی غم نمی گذارندم
سری به سینه فرو برده ام مگر روزی
چو گنج گم شده زین کنج غم برآرندم
چه بک اگر به دل بی غمان نبردم راه
غم شکسته دلانم که می گسارندم
من آن ستاره ی شب زنده دار امیدم
که عاشقان تو تا روز می شمارندم
چه جای خواب که هر شب محصلان فراق
خیال روی تو بر دیده می گمارندم
هنوز دست نشسته ست غم ز خون دلم
چه نقش های که ازین دست می نگارندم
کدام مست ، می از خون سایه خواهد کرد
که همچو خوشه ی انگور می فشارندم
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
(sm200)نقل قول:
میخوام اسم پسرمو بزارم کیارش!
که هر وقت دوست دخترش صداش کرد،
تو جواب بگه:
کی.رمو بخور با خا.یهش
ﺍﯾﻦ ﺩﮐﺘﺮﺍ ﻭ ﭘﺮﺳﺘﺎﺭﺍﯾﯽ ﮐﻪ ﺗﻮ ﻓﯿﻠﻢ سو.پر ﺑﺎﺯﯼ ﻣﯿﮑﻨﻦ ...
.
.
ﺩﻓﺘﺮﭼﻪ ﺗﺎﻣﯿﻦ ﺍﺟﺘﻤﺎﻋﯽ ﻫﻢ ﻗﺒﻮﻝ ﻣﯿﮑﻨﻦ ...؟
دختره نوشته بود خوشحالم که لایکام رفته بالا..
منم زیرش نوشتم دوروز دیگه لنگاتم می ره بالا..
کامنت گذاشت جوووووووووون پس کی..
بلاااااکش کردم..وحشیه حش..ری
دلتنگی ینی دلت یه کسیو بخاد...
ولی نتونی باور کنی که یکی دیگه اونو میگ.اد!
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﭘﺴﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﭘﺴﺮﻡ ﻫﺮﻭﯾﯿﻦ ﻣﻨﻪ !
ﻣﻨﻢ ﮐﺎﻣﻨﺖ ﮔﺬﺍﺷﺘﻢ ﺍﺗﻔﺎﻗﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺧﺘﺮ ﻣﻨﻢ ﻫﯽ ﺭﻭ
ﺍﯾﻨﻪ ﻣﻨﻪ !!!
دختره رفت واسه قرار داد
تو اولين قرار،داد
سلامتی دختری که گفت تا تهش هستم
ولی سرشو که دید گفت گوه خوردم خالی بستم
دختره تو پيج مشکلات جنسی گذاشته :
چرا هدف پسرا از دوستی با دخترا سک.سه؟؟؟
چرا ازدواج نيست؟؟؟
پسره زيرش نوشته
ک.سخل ما هدفمون از ازدواجم سک.سه
با یه دختره تو کلاس زبان دعوام شد تهديدم کرد منم بهش گفتم :
کی.رمم نمیتونی بخوری !!!
گفت :حالا میبینی !
یـعـــــــــــنی واقعــــا میخواد بخوره ؟
من برم پشمامو بزنم بیام ?
مینا به شوهرش میگه واسه شام
چی خریدی ؟؟
شوهرش میگه کوفت ، زهر مار ، درد بی درمون !!
مینا میگه؛ خوب کاری کردی
ننت واسه شام داره میاد اینجا !!! (sm120)
ﻣﻮﺭﺩ ﺩﺍﺷﺘﯿﻢ،
دختره ﺭﻓﺘﻪ ﺁﺗﻠﯿﻪ ﻣﺪﻝ ﺑﺸﻪ !!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﻣﺎﺩﺭ ﺷﺪﻩ !
هیچ جا امن نیست...؟
مواظب مهربونياتون باشید
نوید از آخونده میپرسه: حاج آقا روح با روان فرق داره؟
آخوند میگه: نه
نوید میگه: پس چرا به جای روانی به شما میگن روحانی؟ (sm120)
نقل قول:
فدات عزيز دلم من كه به شخصه همه بچه هاي گل اين تاپيك رو دوست دارم (sm127)(sm134)