وقتی مادر شوم دخترم اگر عاشق شد
حاضرم زندگي ام را بدهم تا او را به عشقش برسانم ...
ميداني؟؟؟
اگر انتخابش هم بد باشد
طلاق گرفتن از عشقش خيلي بهتر از آن است
كه سال ها با مرد ديگري زندگي كند و عقده گرفتن دست هاي عشقش پيرش كند:)
نمایش نسخه قابل چاپ
وقتی مادر شوم دخترم اگر عاشق شد
حاضرم زندگي ام را بدهم تا او را به عشقش برسانم ...
ميداني؟؟؟
اگر انتخابش هم بد باشد
طلاق گرفتن از عشقش خيلي بهتر از آن است
كه سال ها با مرد ديگري زندگي كند و عقده گرفتن دست هاي عشقش پيرش كند:)
سربازی ، بی پولی (sm50)
سر صبح خابیدم تا 5 عصر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنظیم خواب به هم ریخته
(sm39)
منم ساعات طولانی از روزا رو میخوابم... تا شایدآنچه در دنیای حقیقی بهش نرسیدم خوابشو ببینم...(sm74)
اتفاقا تو سربازی وضعم خوب بود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلیس راه(sm25)
کامنت بند - هی تو ... (sm50)
بیداری ب خاطر ی مشت اپلود و دانلود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سفارش دانلود و آپلود پذیرفته می شود(sm51)
منم مث تو بودم اما لان 3-4ماهه هر ساعتی بخوابم تا قبل 11 بیدارم(sm50)
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لشکر لیسانسههای بیکار!
فارغ التحصیلان مقطع لیسانس بیشترین سهم را از جمعیت بیکار کشور دارند و شاغلان دارای مدرک دیپلم و پیش دانشگاهی بیشترین جمعیت شاغل کشور را به خود اختصاص دادهاند.
(sm1)
(sm25)
(sm74)
خیلی دوست داشتم فوق لیسانسم رو بگیرم ولی دیدم کار نیست بی خیال شدم مخصوصا واسه رشته من (کامپیوتر - نرم افزار)(sm50)
عجب وضعی داریم تمام لیسانسه ها بیکار هستند آخه چرا کار درست حسابی نیست (sm81)
حمید کسری نداری؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق قانون جدید به ازای هر ماه جبهه ی پدر یه ماه کسری میدن.
بهتر منم میخواستم فوق بگیرم (sm178)نقل قول:
پدر من زمان جنگ توی اصفهان خدمت کرده
دیگه با ورود گوشی های اندروید کسی سراغ سیستم نمیره(sm102)نقل قول:
لیسانس شده اسانس!!!!
شنیدم درجه لیسانسه ها رو می خوان کم کنن و گروهبانی هم بدن(sm25)
(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینترنت، گیم، فیلم و... دو سه گروه که کارگافیکی دارن و مهندسان بقیه کامپیوتر میخوان چیکار؟
من فوق لیسانس دوس دارم بگیرم پول ندارم(sm81)
(sm81)نقل قول:
10 تومنی مچاله شده که بوی گازوییل می داد(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من واسه امریه رفتم جهاد کشاورزی اسم نوشتم اگه قبولم کنن عالی میشه ولی اگه نکنن معلوم نیست کجا بیفتم
آره همش پول پول بهتره که ادامه ندی فوق اصلا فایده نداره (sm25)
یک ترم دیگه کارشناسی تموم میشه و احتمالا یکی دو روز آینده استارت ارشد رو میزنم
(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
خیلی تنبلم (sm50)
1 دی اعزامم (sm50) جواب امریه من حداقل تا 10 الی 15 روز دیگه مشخص میشه
واسه امریه باید 24 ماه کامل خدمت کنی ولی خیلی راحته
شما هم که شوق لیسانس دارین ایشاللا فوق لیسانسم میگیرین...(sm77)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از تو بدترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کجا خدمدت میکنین؟
سهند جان واقعا این حجم از تنبلی از من غیرقابل باورِ
(sm178)
(sm30)نقل قول:
کشاورزی خوبه بهت یه ماشینم میدن...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با دختر لیسانس ازدواج نکنیا!(sm25)نقل قول: