(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمن عرض تبریک و شادباش به میلاد عزیز (sm19)
بنده به شدت با ادامه ی این همکاری موافقم اصلا از وقتی میلاد داریه پست میزاره هرکی کامت میزاره خارجیه اونم آدم هایی با 10k فالور (sm1)
فقط یکم خاله هاشو بیشتر کنه بهتر هم میشه (sm59)
با تشکر از حسن نیت شما عزیز دلمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته اینم بگم که چندتا کامنت بود که نوشته :
استاد !!!!
این از کی تا حالا شده استاد !!!
استاد با ایموجی ...
که البته اونارو نیست حساب میکنم
فقط کافیه هشتگ های منو نگاه کنی تا متوجه سطح کیفی و فنی کار بشی
بازم تشکر می کنم از شما عزیز دلم و کماکان به راهم ادامه میدم و خاله هاشو بیشتر میکنم
اول اینکه به حرف یاوه گویان و کور دلان توجهی نکن ! همیشه به قطار در حال حرکت سنگ میزنن !نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنر استاد رضا یزدانی (قدس سره الشریف) رو بعد ها کشف میکنن و بعد ها به هشتک ها و قدرت پست های تو پی میبرن
(sm171)
آفرین ، آفرین ، آفرین ... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پیروزی از آن ماست(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milik [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین کارِ تیک آف استاد راحت 50 سال از موسیقی حال حاضر جهان جلوتر تشریف داره
کی فکرشو می کرد یه روز از نی انبون به جز عروسی تو جای دیگه هم استفاده بشه
ممر نوکرتم ماه دیگه آلبوم گروه Carach Angren میاد ، پستش رو زدم روسفیدم کن ...
(sm50)بین خودمون بمونه ! همین کارهای گروه های راک همه الگوبرداری از کارهای استاده ! دقت کردی همشون بعد از آلبوم های استاد آلبوم میدن بیرون؟ چون ایده هاشون تموم شده صبر میکنن تا از ایده های ناب استاد استفاده کنننقل قول: