(sm2) مگه نمیگی امروز یاد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2) مگه نمیگی امروز یاد گرفتمنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من قبلا استفاده میکردم نمیدونستم میشه که فایلای آپلود شده بره تو اکانتم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الا دیدم میشه خیلی خوبه ..
(sm2)
چقدم راحت بود من نمیدونستم .. (sm2)
شما با مرورگر میتونین 100 تا فایل بذارین پشت هم آپلود شه نه نمیتونین .. (sm50)
(sm155)
به منم یاد بده شاید لازمم شد (sm51)نقل قول:
منه کسخل امشب باس 5 تا آلبوم یه جا آپلود کنم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیتونم وایسم اولی یه ساعت بره بعد دومی رو بزنم میتونم !?؟!
مثه دانلود منیجر خودش به ترتیب آپلود میشه میره ..
میرم میام توضیح میدم ..
آپلود تو شب مفته دیگه کی به کیه بزن بره ..
هم دانلود هم آپلود با هم ..
عجب چیزی بشه ..
(sm2)
باشه اومدی منو تگ بزن تا ببینم زیاد نیستم اینجا (sm50)نقل قول: