اااا خوبه يادم انداختي كرايه راهمو كي ميده؟ تا توابع راه زياده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
اااا خوبه يادم انداختي كرايه راهمو كي ميده؟ تا توابع راه زياده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لهجه داشتن چیزه بدی نیست (sm173)
الانم که اینجاس با نت خوابگاه و لپ تاپ رفیقش اومده اینا پول به این چیزا نمیدن (sm2)نقل قول:
گويا زياد لهجه اصفهاني رو از نزديك نشنيدي (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
نه من ناف تهرانم (sm84) تا توابع پياده كه قرار نيس برم (sm2)نقل قول:
اتفاقا الان داهاتم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شنیدنش که شنیدم ولی گویا زیاد نیوده (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بخوام برم شمال 2 هفته غیب میشه (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ahmadsp [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در چه حالی؟ (sm19)
زياد لهجه نداشتن انگار (sm70)نقل قول:
از اونايي ام نيستم كه ته كلمه هاشون ـِس ـِس ميكنن (sm2) طرز بيان جمله هام اصفهانيه اتفاقا خودمم خوشم مياد ولي ديگه لهجه اصفهاني زيادش حال به هم زنه خودم ميدونم (sm30)