(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
کریمان جان فدای دوست کردند
سگی بگذار ما هم مردمانیم ... (sm181)
دیشب دانلود کردم بعد دیدم مشکل داره عمدا زیر پست داریوش زدم که ببینهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی پاکش کرد منم بیخیال شدم (sm98)
بعدم با این نرم افزار ریپ بزنی این نوشته رو میزنه همیشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط چندتا آلبوم بیشتر نیست که با این ریپ زده یکیشم این آلبومه
چند تا سیدی با آیتونز ریپ زدم با اینم ریپ زدم من تو کیفیت خیلی دقت میکنم (sm120)
حالا کاری ندارم ولی بهش بگو مطمئنم این خیلی بهتره (sm111)
سینجول و رضا کم بود هادی هم به جمع اساتید کانورت اضافه شد (sm2)
با این ریپ بزنه خیلی عالی میشه هم فلک هم 320 (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا ژولیت برام مهم نیست ولی آلبومای دیگه این همه زحمت میکشه بهش بگو با این ریپ میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودتم سیدی داشتی مقایسه کن این از همه بهتره (sm10)
من خودم سیدی ایرانی دارم البته اونم 3 تا بیشتر نیست (sm2) حالا باز خوبه تو 3 تا از داریوش داری (sm59)نقل قول:
بچه ها کسی لینک آهنگ های حافظ ناظری رو داره ؟
خسته نباشی (sm2) وقتی که آلبوم حریص اومد بیرون از نت دانلود کردم دیدم یکی از آهنگاش خش داشت رفتم سیدی شو گرفتم (sm51)نقل قول:
سینجول با همه محدودیت های اینجا هم کارای بزرگی انجام داده که میشه به آپ آلبوم 13 با کیفیت بی سابقه 520 در جوار خانه ی خدا اشاره کرد (sm50)نقل قول: