افکاری چرا این شکلی شده (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
افکاری چرا این شکلی شده (sm2)
چرا تو نه آخه (sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتن که داره توام که اصفهونی هستی برات قیمتاشم خوبه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت برات مهم نبود پاساژا چنس باکلاس تر گیرت میومد (sm70)
از کجای تهران می خوای بری اونجا؟ (sm173)
سعید فقط دنبال احمده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من كه نميدونم چجوره رفتم از تيراژه خريد كردم خالم ميگه تيراژه كه چيزي نداره برو بازار بزرگ گفتم حتما خبريه اونجا(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SINA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقيق دقيقش كوچه آبشار 4 تا ايستگاه اتوبوس پايينتره ونك (sm70)
احمد تا حالا چیزی ازم پرسیدی که بت نگفته باشم؟ (sm50)
(sm169)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگفتم چرا این شکلیه گفتم چرا این شکلی شده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوسش دارهنقل قول:
خب تو ونک و ول کردی می خوای بری بازار بزرگ تهران؟ (sm70)نقل قول: