حالا بریم خونه ننجون امروز سال شووَرش بود... (sm172)
دلم برای پدر و مادر پدرم تنگ شد (sm172)
شب جومه خوبی داشته باشید فرزندانم (sm127)
نمایش نسخه قابل چاپ
حالا بریم خونه ننجون امروز سال شووَرش بود... (sm172)
دلم برای پدر و مادر پدرم تنگ شد (sm172)
شب جومه خوبی داشته باشید فرزندانم (sm127)
شبا میام دم خونه ی تک تکتون از اونجا کش میرم (sm70) (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر پدربزرگ مادربزرگات زنده فردا رو کامل برو پیششون... گور بابای مال دنیا (sm50) منم فردا میرم سر خاکشوننقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آلبوم محسن یگانه رو خریدید ؟؟ من به خاطر دانلودش ام از موبایلم عذر خواهی رسمی کردم
خداییش دوست دارم ولی عادت ندارم ، ولی بازم چشم ... سعیم رو میکنم که بخش لایک دونم رو فعال تر کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همین تریبون هم از همه عذر میخوام
آرزوت رو دوست دارمنقل قول:
من تا حالا آدمی که اینقدر جنبه داشته باشه رو پیدا نکردم وگرنه این نبود حال و روزم
از نظر اون اشتباهی هم بگم که من خیلی وقته یاد گرفتم از فایلام بک آپ بگیرم ، مخصوصا پروژه هام ، هم توی سیستم ، هم توی ایمیلم میذارمشون ... بعد هم اینکه مرد گریه نمیکنه ، قدم میزنه سیگار میکشه بعد میاد گفتمان میکنه ... اون موقع دیگه طرف حساب کار دستش میاد
از همون موقع هم دوسش داشتم نیگاه تو رو خدا (sm127)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا رحمتش کنهنقل قول:
روحش شادنقل قول:
فقط یه مادربزرگم در قید حیات هستش که قرار از فردا شب بیاد خونه ما به مدت یک هفته ...نقل قول:
اما چه فایده که دیگه حواسش درست و حسابی سر جاش نیست ...(sm50)
دهنت پیمان ، این حرفت خیلی قشنگ بود حتی میتونه با نقد من رقابت بکنه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تازه بدنت رو فرم نبود وگرنه میکندیش (sm2)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم پیدا شدی دادا ، سرحالی؟ میزون هستی؟ (sm127)
همایون شجریان خیلی خوبه (sm127)
(sm81) این اشک شوق
احسان شروع کن دیگه شب جمعه شد آه و ناله راه بنداز
گوجه خورشت چیست؟
نوعی پیتزای محلی که از نظر خاصیت با خاویار برابری میکند
و تقربا هر دو روز یکبار جزو سبد غذایی گیلکها قرار میگیرد
اهل خانه پس از صرف آن با گفتن: اوه بترکستیم مار از مادر خود تشکر میکنند
*: گفتگوی دو مازندرانی باکلاس در حمام عمومی:
اولی: بیا پشتتو بسویم.
دومی: نه مرسی خودم سوسیدم!!!
: ضرب المثل مازندرانی : آدم بکوشتن هچی نیه ، دادگاه پاسگاه دله فارسی صحبت هکردن دردسره
حاجی تو جبهه پشت سنگر میرینه، برای اینکه کسی نفهمه کلاهشو میذاره روش، شمالیه رد میشه، میبینه داد میزنه: یا ابوالفضل حاجی ره بزونه گی درست هکردنه!
(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm115)(sm50)
پیرزن : آقا دکتر میی اشکم درد کنده
دکتر: مدفوع شما رقیق هم هست ؟
پیرزن : اَره ... اَره ... اَره ...
دکتر: روزی حداقل ۵ بار مجبورید برید دستشوئی ؟
پیرزن : ایییییییییییی ، اَره،اَره
دکتر: احساس در و پیچش هم دارید
پیرزن: اییییییییی آقا دکتر ته هنتا انگار مه ... دله دری که....
سلام میلادنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داشتم خودم شروع می کردم .... اما از بس خسته بودم خوابم برد !
الان هم حالم بسی نا خوشه با یک قرص ایبوپروفن 800 زدم به بدن و یک بسته دو تا بسته نسکافه دارم تند تند درست می کنم لیوان لیوان (sm124)می خوردم (sm25)(sm54)
از آخر هم شروع به پست خوندن کردم
(sm8)
نگران بودم که نگیره دلت (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tttt [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)نقل قول:
سعی می کنم کمتر حرف بزنم و بیشتر لایک کنم (sm70)
(sm2)نقل قول:
(sm77)(sm30)نقل قول:
(sm81)نقل قول:
دست گلت درد نکنه کوروش جان
مرسی که کیفیت سی دی ریپ رو اضافه کردی دادا
نامبر وانِ سایتهای موزیک هستین
پرچمتون همیشه بالاست
اینم از امشب ما عشق ما شد کافوین امشب تو بغل....نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی شود این عشق ها عشق جاویدان؟(sm172)
(sm127)
وات؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوست جدید معرفی بدع(sm10)
(sm27)(sm27)(sm27)
یک فروند آملی کیجا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تسخیر کردید ها (sm155)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست کم گرفتی ما رو هاااانقل قول:
خب بالاخره هر کسی یه روش انتقاد دارننقل قول:
یه سری بیانیه میدن ، یه سری هم تیکه میندازن
آه پیمان چرا منو معرفی میکنی میگی آملی کجیا ؟؟(sm120)نقل قول:
الان همه میوفتن دنبالم (sm1)(sm155)
نترس جوون ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ما را روزی دلبری بود.....(sm172)
جان من تو یکی دیگه خودتو چس نکن عدای شکست خورده ها رو در نیار(sm27)نقل قول:
(sm70)نقل قول:
بعضی وقت ها بزار طرف همون طور که داره فکر می کنه فکر کنه !نقل قول:
به طرز فکرت ادامه بده
باشه(sm27)نقل قول: