مشاوره ی چی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ کدام (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
مشاوره ی چی ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچ کدام (sm2)
سر كوچه خوابگاه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ديگه چه كنم دلم به رحم مياد من كه نامرد نيستم بريزم در برم (sm74)(sm81)
(sm160)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب هیچکس فکر نمیکنه داشته باشه مثلا همین اکبرُ ببین که انکار میکنه (sm2)
من خودمم ندارم ولی یکی از یه جا دیگه باهام حرف بزنه شاید نظرشُ جلب کنه (sm120)
شماره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یعنی از اونا هم شدید تری؟؟ (sm2)
اوکی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مگه شهید بهشتی در نیومدی چطور سمت ونکی (sm120)
من وقتي با مامان بابام حرف ميزنم پشت تلفن وحشتناااااك لهجه ميگيرم ديگه همه بچه هاي خوابگاه الو سلامو كه ميگم ميفهمن با مامان بابامم (sm2)نقل قول:
بيهوده است مجادله بر سر اثبات ديانت يا بى دينى آدمها.
كسى كه دروغ نمى گويد ... كسى كه مهربان و با انصاف است ...
كسى كه از رنج ديگرى اندوهگين ميشود و با شادى ديگران شاد است ...
كسى كه انسان را و پرنده را و گياه را و زمين را محترم ميدارد ...
" به مقصد رسيده است"
از هر راهى كه رفته باشد!
(sm120)نقل قول:
نه (sm120) عصبانی بشم یه کوچولو شاید بزنه بیرون (sm2)
خاك بر سرشون دانشكده ها رو جدا كردن دانشكده ما شهرك غربه دقيقا پشت اريكه (sm98) بعد خوابگاه پايينه ونكه روبرو پارك ساعي (sm98)نقل قول:
شعور كه ندارن (sm98)