فقط میخوام وقتم بگذره (sm205) (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فقط میخوام وقتم بگذره (sm205) (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط OVER LORD [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باشه بعدش گور به گور شو(sm205) (sm56)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فیلت.ر شکن خوب سراغ داری یا نه ؟ (sm98)
ریدم رو سنگ قبرت البته خودمم مثل تو (sm30)نقل قول:
نه خودم یکی دارم سرعتش که خوبه(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
oh my god...(sm221)نقل قول:
جدیدا یاد گرفتی نقل قول چند گانه میزنی(sm51) خطر شدی اوه نه بابا ارباب بزرگ (sm2)
سرعتش خوبه برام بفرست به همرا آموزش فقط میخوام برم فیسبوک برام پیام زدن نمیتونم بخونم (sm120)
آره پس چی فکر کردی به من میگن ارباب بزرگ(sm2)نقل قول:
آره ارواح عمت میخوای بری خاک بر سری ببینی(sm2)
(sm81)
هیچ وقت
یکی را با همه ی ﻭﺟﻮﺩﺕ ﺩﻭﺳﺖ ﻧﺪﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺵ
ﯾﮏ ﺗﮑﻪ ﺍﺯ ﺧﻮﺩﺕ ﺭﺍ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭ ﺑﺮﺍﯼ ﺭﻭﺯ ﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﻫﯿﭻ ﮐﺲ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺟﺰ ﺧﻮﺩﺕ ﻧﺪﺍﺭﯼ . . .
(sm2)
(sm2)(sm50)(sm59)نقل قول:
دهن سرویس مگه مثل توام برم خاک بر سری ببینم 24 ساعت (sm2)نقل قول:
میخوام برم فیسبوک (sm98) افسانه پاکرو دهنمو سرویس کرده انقدر اعلان جدید زده (sm51) برم شمارمو بش بدم خیال راحت (sm59)