کلیپ شاهین (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
کلیپ شاهین (sm2)
من فك ميكردم برم تهران دوسش خواهم داشت ولي متوجه شدم كه اصلا دوسش ندارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه چيش هم خوب باشه ترافيكش منو ميكشه (sm178)
چرا ؟ گرونه ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توابع(sm120)
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Maryam [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شلوغه (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کشتکار راست کرده (sm2)
حسین به کربلا سفر می کند ، واویلا واویلا واویلا / زمین و عرش سیه به بر می کند ، واویلا واویلا واویلا/ زینب او خون به جگر می کند ، واویلا واویلا واویلا/ حسین حسین شب به سحر می کند ، واویلا واویلا واویلا
حالا خوبه مرکز نیستی (sm120)نقل قول:
نقل قول:
خوبه که خرجی هم نمیذاره رو دستمون...حعبه جعبه ساقه طلایی میخریم(sm30)(sm30)
البته در این یه مورد با هم یخوره فرق داریم اگر اون واسه دستشویی بلند میشه از جاش من واسه عذا بلند میشم (sm2)
زندگی کردن تو تهران واسه ماها که بهش عادت نداریم راحت نیست...من عموم تهران هر وقت میرم میبینم واقعا سخته واسه شخص خودم (sm50)نقل قول:
ترافیکش...هیاهو و شلوغیش! و کلا همه چیزش من که اصلا حوصلشُ ندارم!(sm120)