شادمهرو با هیچکس قابل مقایسه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شادمهرو باید با خودش مقایسه کرد
نمایش نسخه قابل چاپ
شادمهرو با هیچکس قابل مقایسه نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط hoohoo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط شادمهرو باید با خودش مقایسه کرد
اگر کاور همین باشه قطعا نمیتونه کاور یه کار اسلو باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همینه کاورنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو یوتیوب رسمی شادمهر هم همین کاور رو زده
تو نظرت چیه ابی جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر میکنی ریتمیک باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
زمانی که قرار بود آهنگ گمت کردم پخش بشه شب عید چه حال و هوای خوبی بود.بیشتر از اینکه منتظر سال نو باشیم منتظر آهنگ شادمهر بودیم.وقتی هم که ویدئوش اومد مارو میخکوب کرد.اسمش هم که به عنوان آهنگساز عین الماس می درخشید.
امشبه ؟
احتمالا یه کار عاشقانه ی ریتمیک باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته حدس میزنم چون نشنیدم آهنگو
کار کاملا ریتمیک هست
شنیدی مگهنقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببینیم چه میکنه امشب شادمهر
نه ی پیج شادمهر لایو گفته ریتمیکهنقل قول:
شاید حدس زدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عشق یعنی کنار من بمونی تا برنده بشم....
ولی من اهنگ غمگین میخواستم (sm74)
لامصب وقت که همیشه زود میره مثل برقنقل قول:
نوشته اصلی توسط sibiloo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان اصلا زمان جلو نمیره
(sm196) اینا چیه می خونی
امیر(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا سه مصرع جدا از هم بود فک کنم
به بیت هم نرسید ترانه(sm30)
صد رحمت به سینا پارسیان
عشق یه آینست تو هرچی حس کنی
تو دل منم هست
عشق یه اعترافه چجوری بگم نیست
وقتی میدونم هست
دنیامونو ببر به یه نقطه امن
بالاتر از خطر
عشق یادت میده بگذری از خودت
برای یک نفر
عشق یعنی کنار من بمونی تا برنده بشم
عشق یعنی حتی با تبت بمیرم و زنده بشم
دنیامون امنه وقتی کنارمی
مهم نیست کجام
عشق یه اعترافه که تو از همه
مهم تری برام
چهار بیت (اگه بشه اسمش رو بیت گذاشت :دی )
این چیه دیگه، شعر که فاجعه س(sm25) حتی وکال خود شادمهرم خوب نیست.
به ولله خسته مون کرده این شادمهر
خیلی دوست دارم بدونم چقد زمان واسه ساخت این ترانه و این اهنگ گذاشتن
یعنی روشون میشه به عنوان عوامل اهنگ ازشون اسم برده شه ؟
ترانه هیچی
به افتخار ترمال پویان باید ایستاد و ساعت ها شاشید به مغز و هنر نداشتش
این صدا رو دست کیا سپردی تو اخه
صد رحمت به کوه و شعرش که من متنفر بودم از این آهنگ.ولی در مقابل این کار به نظرم چند لول بالاتر بود.
نکته خوبش اینه که
فقط از خواب خوش بهتر بود (sm59)
انصافا نبودنقل قول:
سر درد گرفتم اصن
سگ خواب خوش شرف داشت به این
چیه اصن این (sm2)
نقل قول:
(sm128)
خدا وکیلی کجاش بهتر بود؟نقل قول:
من خودم اخه از خواب خوش خوشم نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط biseda [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مخصوصا اون نهنگهایی که رو هوا بود
نقل قول:
لایک
ملودی تعطیل داره یه جورایی حرف میزنه
نمیدونم کدوم آدمی به این طرز خوندن ملودی میگه (sm9)(sm9)
طرفدار با شنیدن این دری وریا از شادی واقعا کم توقع میشه
اصلا نچسبید اصلا
خدا انصاف بده به وحید پویان با این ملودی افتضاحش
یعنی تف تو مقایست(sm2)نقل قول:
خواب خوش ی حس خوبی توش بود ی مدل جدیدی بود.. اینو که ریدن
کاری به ویدئو داغونش ندارم.ولی خیلی خیلی بهتر از این سرود مدرسه ای بودنقل قول:
هی میان میگن شادمهر نظارت داره فلان داره بهمان داره
بابا جمعش کن خودتُ و اون شادمهرُ
مردم که کور و کر نیستن خودشون فهم دارن میبینن ملودی چجوریه ترانه چه جوریه
کم از این لاطاعلات دفاع کنید آبرو خودتون را بیشتر میبرید
ملودیش رسما فاجعه ست شادمهر هم به عنوان موزیسین فاتحه خونده به هیکل خودش با این خوندن ملودی اون یارو (sm3)(sm3)
متاسفانه شادمهر داره کم کم سقوط آزاد میکنه
نقل قول:
کجاش بد بود ؟ (sm54)
شاید یاد گرفتن ب جازبه ی زمین غلبه کنن (sm50)
با شیب تند و تقریباً نزدیک به خط عمود! رو به سقوط...(sm120)
همه ش دارم سعی می کنم این فکر ک صداش شبیه ............. شده رو از ذهنم بیرون کنم (sm81)