خب پس هیچی (sm2)
آلبوم صوتیشو گیر آوردم گفتم اگه اونو میخواستی آپ کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
خب پس هیچی (sm2)
آلبوم صوتیشو گیر آوردم گفتم اگه اونو میخواستی آپ کنم
(sm70)اون که همون موقه اومد رو نت گرفتم (sm98)ولی فک نکنم بتونم طاقت بیارم بیخیالش شم باید یه حرکت جهادی بکنم برم بخرم
یکی هست مطمئنم داره فقط به حق مولف و این چیزا خیلی معتقده (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان سفره . بیاد اگه شد میگیرم ازش آپ میکنم
باید با امیر آشناش کنم (sm2)
محسنم کنسرت نداد آخر (sm50)
چقدر دور بود تو رو داشتن تو اون روزای تنهایی
-----------
امتحانام تموم شد هوراااااااااااااا
(sm16)(sm79)(sm118)
کنسرت محسن یکی از بیادموندنی ترین لحظات زندگیمون میشه (sm111)
امیر همونجا از آلبوم بعدی رو نمایی میکنه (sm2)
داشتنس که فک کنم داره ولی خیلی صفته لاشی(sm2)(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هنوز باش گرم نشدم بزا برگردم میارمش تو خط (sm51)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودشم کپی نکرده باورت میشه؟ (sm77) هر وقت بخواد گوش بده سی دی شو میزاره ابله (sm2)
ولی سینا نیستم اگه آرشیوشو آپ نکنم (sm2)
نهایت 15 20 مرداد (sm25)نقل قول:
آره میشناسم هر سری آلبوم آپ میکردم 2 3 روز چراغ خاموش میومدم یه وقت فش نده بم (sm2)نقل قول: