این مال چیه ؟ شاتل ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این مال چیه ؟ شاتل ؟ (sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Alireza Ghorbani - Az Man Bogzar (sm81)
یک نقطه بیش فرق رحیم و رجیم نیست
از نقطه ای بترس که شیطانی ات کند(sm50)
ممنون (sm10) در آینده های دور ، در اینده های خیلی دور (sm2)(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقدر نمیای خبرم رو برات میارن ... (sm50)
مهم وصل است، دیر و زودش مهم نیست (sm59)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هی دنیا این همه گریه کردم آخرشم مث همون مخابرات دراومد (sm81)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا اگه شانس داشتم الان این وضعم نبود (sm81)
آخیش چشمم باز شد مُردم انقد با گوشی پست دادم (sm3) (sm2)
اگه خسته نباشی آره (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اونقدر غریبم که گفتن نداره ... (sm81)
گفتی هادی خر شانس باید میرفتم یه اسفند دود میکردم (sm2)
آلاسکا چشمم زد (sm3) (sm39) (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبور بودی مگه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم کمی خستم ... (sm81)
شاید دم مرگم ... (sm81)
Oh Deat Save Me
من به اینجا انس گرفتم کار خیلی سختیه تو این چند روز قد هزار سال برام گذشت (sm81) (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این چند شب یه چشمم خون بود و یه چشم اشک (sm81) (sm2)
تو دستت هم گلنار (sm2)
دم مرگم نباشی خودم میام میکنمت تو قبر زنده به گور دفنت میکنم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سخته ولی ممکنه (sm59)نقل قول:
(sm134)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلنار چیه داو میزنم (sm2)نقل قول:
این "د.ب" هم مث "ر.گ" هرزه اس... (sm172)(sm50)
ایرانسل کم بود شاتلم اومد روش 7 بار تا حالا پیام داده (sm2)
کریمان جان فدای دوست کردند - کلاسیک کار نمیکنی راضی نیستم ازت (sm2)
(sm2) (sm59)نقل قول:
ممکنه ولی سخته (sm59)نقل قول:
این گزارشگر صداسیما تو عراق شبیه سمور آبیِ
(sm50)به یاد اکبر (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ها؟نقل قول:
سمور آبی (sm2)
با هر کی باشی واسه قلب من مقدسی ... (sm81)
(sm74)
(sm81)نقل قول:
غیرفعال کردن بروزرسانی خودکار درایورها
پس از کلیک راست روی منوی شروع، مسیر System → Advanced system settings را دنبال کنید. سپس در برگهی Hardware روی Device Installation Settings کلیک کنید. در آخر پس از انتخاب گزینهی No، دکمهی Save Changes را بفشارید.
(sm2)
زر نزن من نبودم تو هنوز نمیدونستی فرمت m4aچی هستش بجای 4kهم میزدی 2164*1137 چه برسه وین 10 نصب کنی (sm2)
سفارش بدین
(sm2)