نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخ(sm30)ترکیدم از خنده(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خخخخخخخ(sm30)ترکیدم از خنده(sm2)
موضوع فقط ترانه های بی نظیر استاد قلم سید فرید احمدی ست (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm25)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دو سه ساله اسمون گرفته بارون میزنه
(sm172)
(sm54) جدا ترانه هاش در حد استاد بزرگوار مرتضی قلی ستنقل قول:
نوشته اصلی توسط AliReza_0111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو من من تو رو تو رو خدا خود خدا می دونه که من تو رو تو رو من من تو رو
(sm2)
(sm2)آی
تهنا شدم وای (sm2)
کجای دنیای (sm70)
چرای نمیای (sm2)
(sm70)برنامه های جدید واست دارم (sm173)
من درد
تو سرد
برگرد ، برگرد (sm2)
نه اون قضیه اش جداس اون با علی خودمون فوق العاده هستننقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی اینم بد نیست اونطوری که فکرش می کنی آلبوم 85 واقعا عالی بود الان شاید ضعیف شده باشه(sm25)