الهام یا الهه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دنباله الهه میگشتم(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الهام یا الهه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط jigsaw [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من دنباله الهه میگشتم(sm2)
خاک بر سرشون(sm120)نقل قول:
اسکوله به تمام معناست اینمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موزیکاش خوبه ولی چرت و پرت میگه خودشم نمیفهمه (sm2)
اشکال نداره الهشون هم خوبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خاک تو سرشون با سانسورشون(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شر نگو برادر ، تنها چیزی که نیست اسکوله !نقل قول:
چرت و پرت قاطی حرف های خوبش زیاده تنها دلیلش هم افراط بیش از حدشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شر زیاد میشنوی فکر میکنی همه شر میگن مثه خودتنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه مشت گنده گوزی های شر وور میگه امثال شما فکر میکنید اخ اخ چقدر روشن عن فکره طرف(sm2)
طرف یه اهنگ واسه ندا خوند ملت شنیدن بعد اومد خودشو وارد سیاست کرد و تا اینجاش من طرفدارش بودم بعد دید خوبه دیگه خوب بهره ای از سیاست بردیم حالا بزنیم تو کار دین و مثلا تابو شکن شیم
با انالیزای حرفه ایم به این نتیجه رسیدم که
ممه خاصی رویت نشد(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول: