برو ، برو ولی به رسم یادگار
شناسنامتو تو خونه جابزار ... (sm81)
نمایش نسخه قابل چاپ
برو ، برو ولی به رسم یادگار
شناسنامتو تو خونه جابزار ... (sm81)
یکی از دلایلی که سرخپوست ها همیشه به قطارها حمله می کردن این بوده که
دود قطار به زبون اونا معنیش میشده کــ*س ننت(sm25)(sm2)
اره تازه دیدم میلاد گفته یه عکس دیگه بزار میلاد عکس نمیزاره(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اتی یکم خجالت بکشید مثلا مادرزن بنده اینجاست این جوک ها چیه میزارین منم دیگه متاهلم خجالت بکشین(sm25)(بعد رفتن مینا مادرزنم عزیر بزارید جوکهارو(sm2) )
خب الان کی خاصِ؟! (sm77) سلامت باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صابر شیخ رسول ها پوریا میلاد (sm25)
مادرزن تو نمیخواد بیای تلگرام منم خودم اونجا مدیریت میکنم(sm2)
امروز با دوس دخترم از جلو عروسک فروشی رد شدیم
گفت واااای من کلاه قرمزی میخوام میخری واسم عاششششقشششم.....
منم گفت بیا بریم خونه من دارم بهت میدم
پرید تو بغلم بوسم کرد
رفتیم خونه کلاه قرمزی رو نشونش,دادم نمیدونم چرا قهر کرد رفت؟؟؟؟ (sm98)
مگه نگفت عاشقشه :/ (sm70)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدانم کیــ*ر من کلفت است یا چشمان تو کوچک
که هرگاه راست میکنم بند دلت پاره میشود
بازم عاشقانه هایم طراوش کردند(sm2)
دوس دخترمو داشتم میکردم
هی جیغ میزد
بش گفتم چه مرگته هی جیغ میزنی
گفت الکی مثلا کلفته
ینی کیــ*رم اب شد از خجالت
دختره ی بیشعور(sm70)
به مادرزن جان من میخندی(sm39) مادرزن مینا بزنم لهش کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلت میاد منو بزنی (sm183)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضعیف ترین کلمه "حسرت"است... آن را نخور.
تواناترین کلمه "دانش"است... آن را فراگیر.
محکم ترین کلمه "پشتکار"است...آن را داشته باش.
سمی ترین کلمه "غرور"است... بشکنش.
سست ترین کلمه "شانس"است... به امید آن نباش.
شایع ترین کلمه "شهرت"است... دنبالش نرو.
لطیف ترین کلمه "لبخند"است...آن را حفظ کن.
حسرت انگیز ترین کلمه "حسادت"است... از آن فاصله بگیر(sm127)
سوارتاکسی شدم...
یه زنه هم سوار شد.... همزمان گــ*وزید...!!
حالا هی دروباز میکرد و میبست که یعنی صدا از دربود...
یهو راننده گفت:
.
.
.
.
.
.
.
خانوم ولش کن دیگه نمیگــ*وزه(sm30)(sm30)(sm30)
بابا میگم اون درست نبود بود که میگفتم (sm120)نقل قول:
یه راهنمایی دیگه یارو اخرش میزنه یکیو میکشه و برمیگرده آسایشگاه روانی (sm70)
تو یکم از خاطرات دوران مجردیت بگو (sm2)
ﻣﻌﻠﻢ ﯾﻪ ﮐﺮﻡ ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺭﻭ ﻣﯿﺰ ﻭ ﯾﻪ ﻗﻄﺮﻩ ﺍﺯ ﻣﺸﺮﻭﺑﺎﺕ
ﺍﻟﮑﻠﯽ ﺭﯾﺨﺖ ﺭﻭﺵ،ﮐﺮﻡ ﻧﺎﺑﻮﺩ ﺷﺪ !
ﺑﻌﺪ ﮔﻔﺖ : ﺩﯾﺪﯾﺪ ﭼﯽ ﺑﻪ ﺳﺮ ﮐﺮﻡ ﺍﻭﻣﺪ ؟
ﭼﻪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﯼ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ؟؟؟
ﻫﻤﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﮔﻔﺘﻦ : ﺑﺎﯾﺪ ﻣﺸﺮﻭﺑﺎﺕ ﺍﻟﮑﻠﯽ ﺑﺨﻮﺭﯾﻢ ﺗﺎ ﮐﺮﻡ
ﻫﺎﯼ ﺑﺪﻧﻤﻮﻥ ﺍﺯ ﺑﯿﻦ ﺑﺮﻥ !!!
ﻣﻌﻠﻢ ﺩﯾﺪ ﺍﯾﻨﺎ ﺯﺑﻮﻥ ﺁﺩﻡ ﻧﻤﯿﻔﻬﻤﻦ ، ﯾﻪ ﻇﺮﻑ ﭘﺮ ﻣﺸﺮﻭﺏ
ﮔﺬﺍﺷﺖ ﺟﻠﻮﯼ ﯾﻪ ﺍﻻﻍ ﻭ ﺑﻪ ﺑﭽﻪ ﻫﺎ ﮔﻔﺖ : ﺑﺒﯿﻨﯿﺪ ﺣﺘﯽ ﺍﻻﻍ
ﻫﻢ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﻧﻤﯿﺨﻮﺭﻩ !
ﭼﻪ ﻧﺘﯿﺠﻪ ﺍﯼ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ؟؟؟
ﻫﻤﻪ ﺑﺎ ﻫﻢ ﮔﻔﺘﻦ : ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﯿﮕﯿﺮﯾﻢ ﻫﺮﮐﯽ ﻧﺨﻮﺭﻩ ﺧﺮﻩ(sm30)
شامپو قهوه اي پرژک
مخصوص اونايي که عن قضيه ها رو در میارن! :| (sm30)
خاطرات من قابل پخش نیستن(sm2)همش +25هست(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا پستو تنهایی واست تعریف کنم (sm59)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] تحویل بگیر (sm2)(sm2)نقل قول:
منم نگفتم هست!!(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا حال میده نوید بخره(sm2)
من دیگه عکس ها رو لینک کردم هر چی دل تنگ تون میخواد بزارید(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عرض کردم بالا ...(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رو دست خوردی(sm2)
الدنگ(sm39)میخوای منو پیش مادرزن خراب کنی ولی کور خوندی مادرزنم از چشاش بیشتر بهم اعتماد داره(sm2)نقل قول:
سلام بر دوستان گل(sm10)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
روی گلهای زرشکی
با یه مداد مشکی
هزار دفعه نوشتم
تو انتهای عشقی... (sm19)
جا داره بگم واقعا به همین صورت بود. (sm2)نقل قول:
الان جامو عوض کردم اینجا همه ارشدن. صدا بلند نمیشه از اتاق. در سکوت مطلق. شب ساعت 11 هم میخوابن. (sm120)
آها یادم نبود. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه من هم البته به همین صورته. هر چی رو که بخوام وا میکنم! (sm132)(sm120)
دامادي با هكرهاي بسيار عمرا(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
هيچم بي معرفت نامرد (sm172)نقل قول:
مينا خودش پايه س (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
بابا تو اون فال مگه من خاص نبودم ؟ (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بله احتمال ميدم هكرها به اونجا حمله كردن (sm2)نقل قول:
بزن لهش كن به جرم قتل ببرنت قصاصت كنن از دستت راحت شم(sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
يني جان خودم ديگه بهتر از اين نميتونستم تحويلش بگيرم (sm30)(sm30)(sm30)(sm30)نقل قول:
با هكر يا بي هكر؟(sm2)نقل قول:
تو که تمام وقت دستت رو دیوارِ توکلت به خدا (sm2)نقل قول:
چه خــــــوب (sm120) زودتر میگفتی مسخره اینهمه نگرانت بودیم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ياد پطرس فداكار افتادم (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوژه جدید واسه نگرانی بدم؟!نقل قول:
از وعده های غذایی اینجا فقط ناهار میخورم همونم کلی زیاد میارم! اژدهام کوره! (sm74)(sm74) نگران شدین؟ (sm174)(sm120)
الهی همیشه کنار تو باشم
الهی همیشه بمونی کنارم (sm50)(sm127)
آهان از اون نظر... یادم نبود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)نقل قول:
به کیـ*ـرم (sm2) این دیگه مشکلی نیست که بخوام نگرانت باشم... خودت ادا در میاری وگرنه غذا هست بخوای میخوری (sm70)نقل قول:
من ساعت 12 خامه عسل خوردم
تا الان هم هیچی نخوردم(sm120)
باید به بنگ رو بیارم اشتها باز میکنه(sm120)
دولمو شیکوندی (sm74)(sm74)(sm27)(sm2)(sm2)نقل قول:
آورین همین خوبه واسه این سکشعرا مگه آدم نگران میشه؟! هر وقتم از گرسنگی مردم همین که در شامگاه پنجشنبه 3 گوز راهی آسمان کنید کافیه (sm50)(sm2)(sm2)
باد کردنه جیب ماله بچه سوسولاس
مرد باس جلو شلوارش باد کنه
از دریا یاد گرفتم که
غرق کنم هرکس را که از حدش گذشت...
ولی حیف آبم در اون حد نیس
نهایتاً
بتونم
چند قطره بپاشم تو صورتش..
بچه: مامان چرا بعضی شبا رو شكم بابا میشینی هی بالا و پايين می پری؟
مامانه میگه: عزیزم شکم بابات بزرگ شده دارم آبش میکنم کوچک شه.
بچه میگه: فایده نداره وقتی تو نیستی پری خانم زن همسایه میاد با دهنش تند تند بادش میکنه.
من دلم تو دنیا واسه هیچکس نسوخت جز …
.
.
.
.
اون دختری که وقتی بهش گفتم بیا پی وی
گفت : پی وی ندارم ولی لاین و تلگرام دارم!!!