من نمیدونم چرا آنقدر شعر را حذف کرده و قسمتای ضعیف ترانه را برداشته خونده
نمایش نسخه قابل چاپ
من نمیدونم چرا آنقدر شعر را حذف کرده و قسمتای ضعیف ترانه را برداشته خونده
سوال زیاده مثلا اینکه چرا آهنگ نمیشه ادامه داد از همین گروه رو یراحی میخونه یا خونه ی آرزو رو معین میخونه و این آهنگ ضعیف رو شادمهر برمیداره
ارش محرابی منو بلاک کرده شعرشو میشه بفرستین اینجا کاملشو
کاش برگرده به خودش فقط هواداراشو اذیت میکنه خودش که عین خیالشم نیس
شعر و ترانه ضعیف کم و بیش تو کارای شادمهر بوده. اما این موزیک و تنظیم قوی خودش بوده که ترانه رو توی خودش حل کرده!نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اما الان که داره با افراد دیگه کار میکنه حداقل باید ازش انتظار داشته باشیم ترانه های قوی تری انتخاب کنه اما متاسفانه....
#عشق
.
"عشق" یه "آینه" ست ،
تو هرچی حس کنی ،
توو دل ِ منم هست ...
عشق یه "اعترافه" :
چه جوری بگم نیست !
وقتی میدونم "هست" ...
.
آغوشت امنه،
یه جای مقدس ،
بالاتر از خطر ...
عشق یادت میده :
بگذری از همه ،
برای "یک نفر" ...
.
آغوشت امنه،
دستاتو برندار ،
از روو تب ِ تنم ...
عشق : جنگ ِ صلحه ،
باید با دست ِ تو ،
مرزامو بشکنم ...
..............
به جای من ، نفس بکش ،
تا به هوات "زنده" بشم ...
خودمو ترک میکنم ،
به تو "#پناهنده" بشم ...
عشق ینی کنار تو ،
تسلیم آینده بشم ...
عشق ینی کنار ِ من
بمونی تا #برنده بشم ...
..............
عشق یه "معجزه ست" :
یکی شدن با ،
نیمه ی گمشده ست ...
عشق ینی فرصت ِ
لذت ِ هر روز از ،
شیرینی ِ شکست ...
.
آغوشت امنه ،
وقتی کنارمی ،
مهم نیست کجام ...
این یه اعترافه :
که تو از "همه" ،
مهمتری برام ...
..............
.
به جای من ، نفس بکش ،
تا به هوات "زنده" بشم ...
خودمو ترک میکنم ،
به تو "پناهنده" بشم ...
عشق ینی کنار تو ،
تسلیم آینده بشم ...
عشق ینی کنار ِ من
بمونی تا برنده بشم ...
..............
#پانوشت :
" عشق" ، عنوان ترانه ای بود که مدت ها قبل ، با طرحی از #امیرفرشباف ، براساس ملودی زیبای #وحید_پویان به دنیا اومد ... و امروز ، بخش هایی از اون با نام "برنده" منتشر شد.
چون ک شادمهر واسه طرفداراش احترام قائل نیست و انتخاب ترانش ضعیفهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب بعد از یه مدت طولانی اومدم بگم شادمهر با پخش این آهنگ قدیمی و انتشار آهنگ جدید سورپرایزم کرد اما با این تنظیم و شعر ضعیف اصلا سورپرایز نشدم چون دیگه انتظار آهنگهای خوب رو از شادمهر ندارم .. خوانندگی و حس صدای شادمهر فوق عالی .. شعر و ملودی ضعیف و تنظیم بسیار ضعیف .. میلاد هاشمی بعد از تنظیم آهنگ جدید دنیا و آنیتا انتظارمو بالاتر برده بود که با این تنظیم ضعیف بازم ناامیدم کرد .. وحید پویان هم که خودش باورش نمیشد این آهنگ منتشر بشه و خودشم میگه این آهنگم بالاخره منتشر شد و منظورش از بالاخره یعنی اینکه احتمالا قرار نبوده پخش شه .. خیلی هم کوتاه بود .. به نظرم صدای ویلون شادمهرم حس قدیمو نداشت .. میدونم خیلی هاتون دوست داشتین و خب سلیقه است دیگه ..
آرش محرابی ترانه سرای بدی نیست .. وحیدپویان هم آهنگساز خوبیه و جزو خوباست .. سعید زمانی رو هم که رفته رفته بیشتر بهش ایمان میارم و مطمئننا کارش و بلده و اینو تو تنظیم آهنگ مادر با صدای سالار عقیلی که امروز منتشر شد و تنظیمایی که برای افکاری میزنه یا آهنگ جاده های نرفته با صدای ابی ثابت کرده .. میلادهاشمی هم تو تنظیم آهنگهای شاد و یا به قول دوستان رقصی کارشو بلده که با آهنگ جورواجور با صدای آنیتا یا آهنگ پرحاشیه با صدای دنیا و آنیتا اینو ثابت کرده ( تو آهنگهای احساسی که تنظیم کرده فقط آهنگ میترسم قابل قبوله)..نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درسته جوون هستن و بی تجربه و توانایی شادمهر رو تو آهنگسازی و تنظیم ندارن اما اینا باعث ضعف شادمهر نیستن و این انتخاب های شادمهره که همه چی رو خراب کرده .. کسی چاقو زیر گلوش نذاشته که حتما این آهنگهارو زورکی بخونه و متاسفانه داره در حق هوادارهاش کم لطفی میکنه
دقیقا همینطورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm172)بنده خدا ترانه سرا
شادمهر ترانشو قصابی کرده
خیلی بد بود .. (sm25) .. قبلنا فقط یکی دو نفر بودیم که ناراضی بودیم و همش نقد میکردیم و رفته رفته بیشتر شدیم و الان که بعد ازمدتها اومدم تاپیک میبینم همه مثل من ناراضی ان .. یعنی میشه گفت 90 درصد نظرات به هم نزدیک شده و این یعنی فاجعه و همونایی که ازآهنگهای ضعیف البوم تصویر دفاع میکردن هم الان جزو مخالف ها هستن و این نشون میده طرفدارای شادمهر داره ریزش میکنه . من همیشه عاشق صدا و تحریرهاشم و آهنگها و تنظیمهاشو واقعا دوست دارم و نظرم هیچموقع عوض نمیشه اما واقعا دیگه داره با انتخابهاش به شعور مخاطبینش توهین میکنه .. این همون شادمهری نیست که باعث شد سطح توقع و انتظارم از موزیک بالاتر بره و موسیقی واقعی رو بهم نشون داد .. انشالله به دوران طلاییش برگرده و غافلگیرم کنه
من بازم برم تو افق محو شم .. الان موافقای این آهنگ میان و بهم بد میگن ..اون از اون کلیپ ضعیف خواب خوش و اینم از این آهنگ که ... انشالله موعد آهنگ بعدیش برمیگردم .. امیدوارم اونموقع بیایم و هممون بگیم فوق العاده بود و اثر خوبی ازش بشنویم .. ممنون نظرمو خوندین .. سلایق فرق میکنه .. موفق باشین و فعلا بای
صدای جواد شریف پور هم دراومد ...
بیشتر باش عزیزم اینجا دیگه همه هم نظرننقل قول:
نوشته اصلی توسط nasernew [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسم این بشرو میاری افسردگی میگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط me16 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه کارای زیبایی که تو خاطراتمون حک نکرد
عادت ترکم نمیشه
الان باید اینجور شعرهارو گوش کنیم
دلم واسه شروورهای برزویی تنگ شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Changed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که چندین سال مداوم برای من دلخوشی محض بود حالا تبدیل شده به مایه اعصاب خوردی
هووووف .....(sm172)(sm172)
طرف نظر داده واو عجب تحریری
شادمهرم شنونده ها را با عرض معذرت خر فرض کرده هرجا ترانه سکته میزنه لحن صداش را میکِشه واقعا که ....(sm39)(sm39)
خدا شاهده اگر بلیط کنسرتش رو مجانی بهم بدن پامُ نمیذارم توش تا وقتی که این روند ادامه داشته باشه
صفحه اش را هم آنفالو کردم خلاص حوصله مزخرفاتی که ادمین بی شعورش شیر میکنه را ندارم (sm50)
نسبت به کارهای قبلی خود شادمهر شاید خیلی ضعیف
اما بسیار بسیار زیبا نسبت به کارهایی که هر روز پخش میشه
کارهای بعدی هم که بیاد شاید همین رو بهتر از اونها بدونید
من که دوست داشتم
شادمهر (sm127)
(sm138)
چیزی ک مشخصه و از حرفای پویان و محرابی معلومه اینه ک اصلا قرار نبوده است آهنگ پخش بشه و شاید از اون تصمیمای لحظه ای شادمهر بوده ک یهو ب سرش بزنه ی آهنگ واسه ولنتاین پخش کنه ک شاید چون آهنگ ریتمیکی تو دست و بالش نداشته گفته همینو پخش کنند.... احتمال 99درصد این آخرین آهنگ سال 98بود که واقعا سال فاجعه باری واسه شادمهر بود.... '
کاش واسه ولنتاین قلب ساعتی را پخش میکرد .. درسته اونم ترانش زیاد جالب نبود ولی لااقل تنظیم خودش بود...
نسبت به کارایی که هر روز پخش میشه بهتر بود؟! :))))))))))
بابا نخندونین ما رو! حداقل ۱۰ تا آهنگ جدید میشه مثال زد که سطحش خیلی خیلی بالاتر از این کار هست! (sm30)
خوبه که از کارایی در این سطح خوشتون اومده! :)))
از سقوط شادمهر لذت ببرید و خودتون رو شادمهری بدونید
دقیقا این همون چیزیه که من حدس میزدم و نمیشه احتمال داد کی کارهایی که خودش ساخته پخش بشن چون شادمهر در لحظه یه تصمیم تازه میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این وسط فقط خوش به حال رادیو جوان شده که ماهی یه بار شادمهر رو مجاب میکنه آهنگ بده وگرنه شادمهر کجا و اینهمه ترک پخش کردن توی یکسال کجا
بعد از هر اهنگ همینو میگی.نقل قول:
بله درسته ... دیگه از امسال ک گذشت امیدوارم سال جدید شادمهری بهتر ببینیمنقل قول:
شاید اینجور آهنگها رو داخل آلبوم بذاری بشه به عنوان فیلر بپذیری مثل خیلی از کارهایی که تو آلبومهای شادمهر هست
ولی وقتی تصمیم میگیری کارهاتو به صورت سینگل بدی هر ترک باید یه کار غول باشه مث زمانی که رابطه رو داد یا معروف رو
در کویر خشکسال موسیقی خوب پیشنهاد میکنم بخشی از همکاری افکاری با علی رضا قربانی رو گوش کنیدنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به به....(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم کاری که دموی کوتاهی ازش پخش شده بود با صدا و موسیقی افکاری بزرگ. کمی کامل تر هست
ممنون از @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] که به اشتراک گذاشت. من هم میگذارم اینجا شاید بعضی ها نشنیده باشند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
توی پیج دانلود میرم اینو میزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
404: Not Found
ببخشید قبل از اینکه کامنت بذارم و نظرمو بگم از شما اجازه نگرفته بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نظرمو گفتم و دلیلی بر خنده های شما هم نمیبینم
اگه حرفای من خنده داره حرفای شما صد برابر خنده دار تره
شما در ضمن به جای خنده برو گریه کن آخه نیست شما شادمهری اصیل هستی
وسط گریه ها هم همون 10 تا آهنگی که سطحشون بالاتر از این آهنگه گوش کن
ان شا الله از غمت کم کنه و درد سقوط شادمهر برات کمتر بشه شادمهری اصیل
شادمهر اونور دنیا داره کار خودشو انجام میده
اینجا یه عده اومدن واسش نسخه میپیچن
همه هم که متخصص
جالب هم اینه که هر مرحله که جلوتر هم میره کارای قبلیشو که اصلا در سطحش نمیدونستن حالا بهتر از این کارا میدونن
فقط شادمهر (sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
+
شادمهر هر ۴ سال یا ۵ سال یه آلبوم میدادنقل قول:
سالی یکی یا نهایت دوتا تک آهنگ میداد
کجاست اون شادمهر که وقت میزاشت برای کاراش
آقا خیلی دمت گرم. مرسی(sm127)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شما ببخشید، من نمیدونستم که هر خزعبلی میخونه باید تشویقش کنیم و سرمون رو مثل کبک بکنیم تو برف. دوست گرامی این رو بدون که آدم هر کسی رو واقعا دوست داره میتونه جهت بهتر و بهتر شدنش ازش انتقاد کنه نه که بیاد در جهت زوالش تشویقش کنه، که این بدترین خیانت به هنرمندمون هست!! خودتم خیلی خوب میدونی این کارها در حد و اندازه شادمهر نیست.نقل قول:
نوشته اصلی توسط RAHAM [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا من به کنار؛ چشماتو باز کن ببین حتی اوناییم که با خیلی از کارای جدید شادمهر حال کردن هم برنده رو اصلا در حدش نمیدونن.
اما در آخر باز هم خوبه که هرچی میخونه خوشت میاد! :) موفق باشی(sm176)
این کاملش پخش شده کهنقل قول:
پیج ملینا
نوشته عاشق ویولونم
شادمهر از الان داره اموزش ویولون میفرستتش