الان از لب تاپ دارم استفاده میکنم
نمایش نسخه قابل چاپ
الان از لب تاپ دارم استفاده میکنم
یسوال گرافیک مینونه اجازه نمایش رو نده؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بک آپ از اطلاعات هارد پول میخواد (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کمم قدیمیم گمم(sm50)
حالا فک کن حدود 10 ترا هم اطلاعات داشته باشی
به همون اندازه باید بری هارد بخری (sm50)
بلوری علیه السلام
میثم فک میکنم علت خرابی عکسامو رو پی بردم
اما قلبمون دو تا
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس داخل یکی از usb هام بود و زدمش به یه سیستم با نود 32 ورژن 4 ویروس کشی کردم اما فک کنم ویروس ها رو از بین نبرد احتمال میدم به همین خاطره (sm50)
هارد بخرید در کنارش بکاپ داشته باشید
ساسان جان پول میخواد
با وضعیت بیکار (sm1)
بچه ها اینستاگرام رو میشه روی pc نصب کرد ؟
می فهممت داداش ولی خب ی موقع خواستی بگیری یهو 4تا نزید بکن 2 تا دو که بکاپ داشته باشی البته اگه دیتات مث من برات ارزشمندهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیتا قطعا واسه هممون با ارزش
حتما از این راهنماییتون استفاده میکنم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترسم از تنهای شب نیست (sm50)
مرسی از راهنماییت (sm59)نقل قول:
حداقل میگفتی چجوری
بله
مرسی داداش امیدوارم روی xp کار کنه (sm93)
شد خزان گلشن آشنايي
باز هم آتش به جان زد جدايي
عمر من اي گل طي شد بهر تو
وز تو نديدم جز بد عهدي و بي وفايي
با تو وفا كردم تا به تنم جان بود
عشق و وفاداري با تو چه دارد سود
آفت خرمن مهر و وفايي
نوگل گلشن جورو جفايي
از دل سنگت... آه
(sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوشی نگرفتی کامی ؟
منم گوشی م خراب شده باید یه ساده بگیرم (sm81)
شارژ نمیشه
(sm50)
متاسفم واسه این زندگی ...
کلا همینجوری
جای بحثی هم نیست و نخواهد بود ...
نخست وزیر امام میلاد (ع)
(sm50)
(sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی شک آن شب آن پلنگ ،
روی برکه روی ماهِ ماهیان را دیده بود ،
و به ایمان خودش شک آورد ،
ماه و ماهی و پلنگ ،
هر سه دیوانه ترینند ببین ،
ماه ، ماهی خواهد و برکه ، پلنگ ...
میلیک استعداد داری
ادامه بده ...
(sm50)
(sm50)
کاوه آفاق - کلنجار ...(sm50)
(sm3)
شرمنده دیر جواب دادم هادی جونم(sm127) دستم جای دیگه بند بود کامنت ها رو هم میخوندم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه هنوز نخریدم پولش جور نمیشه تا یه پولی هم میاد دستم جلو جلو چالش کندس به گوشی نمیرسه
اگه پول بیاد دسم میخوام اینو بخرم
گوشی ساده خواستی بگیری فقط نوکیا 1280 بگیر . از این جدیدا نگیر اینایی که مایکروسافت زده که به قاف سگم نمی ارزه. از این سایته که لینک گذاشتم سفارش بده قیمتش خوبه
از بیپ تونز
آهنگ اولش رو گوش بده میثم فکر کنم بشناسیش
آلبومش سال 83 اومد . فروش نسبتا خوبی داشت
دست گلت دردنکنه حمید جان(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط H A M I D [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم
کسی که به حبس می بره آدمو
نمیدونه دلواپسی می گیره
یه مادر که دلتنگ فرزندش
نبینه جگر گوشه شو می میره
(sm50)
بعضیا میان و میرن...