خودتو دستکم نگیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میدونم میتونی(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
خودتو دستکم نگیر(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من میدونم میتونی(sm120)
اگه اخبار رو با صلوات شروع نکرده باشن ، قسم باطله میفهمی باطل(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهزاد.a
چهارشنبه ۲ مهر ۱۳۹۳ ۱۴:۲۵
رضا خواهشا بگو سوالم چش بود که تایید نشد؟!!!!!
خب میخواستم نظرتو بدونم؟
پاسخ:
بَ ههههههههههههههه رضا نیس که جواب بده تایید کنه
(sm30)
اين الي بوده ؟ (sm2)
(sm132)اعتماد به سقفم زد بالانقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)الی دیوث بعضی وقا خیلی حال می کنم جواب اینارو میدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
يه خبرايي شد
جدي ميگم انصافا
صد در صد قبل محرم مياد
(sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار حداقل نیم ساعت از خبر قبلی بگذره (sm2)نقل قول:
احتمال بسيار هفته ي آينده
(sm51)
فقط روزش مونده (sm54)
ببينم ميگه يا نه
حالا یه سر برم سوال کنم ازش ، نزدیکه راهی نیست
دیگه حداقل خیال خودم راحت میشه که آلبوم میاد یا نه
از کی داری آمار میگیری؟(sm70)نقل قول:
اون كه سركاري بود (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو احسان ما اینجا پشم نیستیم بقرانانقل قول:
چیزی قطعی بشه سجاد و ممر میگن (sm70)
مگر ارتباطات خاص نوید بتونه کاری کنه که زودتر به خبری برسیم (sm120)
آخه من کی همچین حرفی زدم ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میدونم شما هم خبر موثق داری ولی ایندفه بزار برم از این یارو فروشگاه دار بپرسم ، این مستخدم شرکتمون میگه کارش درسته
حالا اشکالی داره منم یه خبر بگیرم ؟
میخوای نرم یا اینجا نگم ؟
حرص نخور(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
میدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که نخواستم دخالت کنم تو کار سجاد و ممر که
کاراگاهان جدید فصل دوم True Detective مشخص شدند
نوشته شده در تاریخ 2 مهر 1393 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شبکه ی HBO سرانجام و بعد از کش و قوس های فراوان بازیگران نقش دو کاراگاه اصلی سریال True Detective را معرفی کرد.کالین فارل و وینس واون، دو بازیگر سرشناس هالیوود قرار است تا در غالب دو کاراگاه جنایی اصلی فصل هشت قسمته ی دوم به ایفای نقش بپردازند.
(sm25) اين وينس واون كه كمدي بازي ميكرد
کسی فیفا 15 بازی کرده اینجا ؟
فروشنده چیکارست؟؟؟نقل قول:
شرکت تصمیم قطعی بگیره اولین نفر ما خبردار میشیم نه فروشنده ها
حیف شد هیچکدوم اون طور که باید نیستن!نقل قول:
متیو یه چیز دیگه بود (sm88)
دروغ است
هرکه بمیرد به آسمان نمیرود.
من
سالهای زیادی کناره پنجره ایستاده ام
اما
هیچ بارانی بوی مادر نمیدهد...
- امید چاوشی
آقا من غلط کردم خوبه ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قضیه رئیس بازی و ادمین بازیه اینجا
نه داداش برو (sm70)نقل قول:
ولی رفتن تو مث این میمونه که چاوشی بیاد موزیک باران ، بگه فلان آهنگ من کی پخش میشه ؟ (sm2)
کل اخبار اینجاست دیگه ، هر وقت اعلام بشه پست میره رو پیچ
(sm74)کل فیلم به بازی اون دیوث بودنقل قول:
سیگار کام می گرفت آدم دودو تو سینش حس می کرد (sm25)
(sm25)(sm25)حيفنقل قول:
متيو كه واقعا بي نظير بود
(sm172)
میدونمنقل قول:
من که نخواستم برم خبر بگیرم آلبوم کی پخش میشه که
فقط خواستم برم سوال کنم ببینم هفته دیگه یا قبل محرم احتمالش هست یا نه
غلط کردم تمام
بله من ps4 بازی کرد شاهکاره(sm51)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رییس بازی و ادمین بازی چیه؟؟؟نقل قول:
چرا مثل بچه ها شدی احسان
دشمنی که نداریم با کسی میگیم خبری باشه بچه های ما زودتر میفهمن
عجبا
ميخواستم به همين نكته اشاره كنمنقل قول:
لامصب يه ژست خاصي داشت واسه سيگار كشيدنش
از اون سكانس اول شروع كرد كشيدن تا آخر فيلم
بي صاحاب ريه ها رو به فاك داد (sm2)
رو کامپیوتر بازی نکردیش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط joker_old [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه آخه یه جوری میگین که انگار دارم تو کارتون دخالت میکنمنقل قول:
شما خبر موثق دارین درست ، من فقط میخوام ببینم هفته دیگه یا قبل محرم میاد یا نه
من همینجا رسما اعلام میکنم که غلط کردم
هر کی خواست شب پخ کنه بهش بگم تمام
من فقط میخوام اذیت نشی ، چون فروشنده جماعت چیزی که نمیدونه ، الکی میری و چیز خاصی هم بهت نمیگه یا فوقش یه چی میپرونهنقل قول:
شرمنده (sm10)
اصن لامصب مصرف سیگار بقیه رو هم برده بود بالا تو زمان پخشش(sm50)نقل قول:
نه اما نسل 8 کنسولها و pc از وتور جدید و قابلیتای جدید بهره میبرن چمن و گرافیک و گیم پلی بازی عالی شدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)کو ببینم این مساله رو به سازمان ملل میکشونین یا نه
این کو دیگه چه معنی میده اینجا ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]