تنها نتیجه گیری من از داستان شیرین و فرهاد اینه که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
واسه یه ک.س
خار کوه و طبیعتو نباید گا.یید
نمایش نسخه قابل چاپ
تنها نتیجه گیری من از داستان شیرین و فرهاد اینه که
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
واسه یه ک.س
خار کوه و طبیعتو نباید گا.یید
به مفت نمیارزد پاییز
که باشد وُ
گامزدن روی برگها
بیتو
ولمعطل باشد... (sm172)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفیق تنهاییم(sm74)
چیز تو حجمتون این عکس ارزششُ داره که همینطوری بذارم (sm81)
چقدر خوش استایلِ پدسگ (sm81)
آتل ببند (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دور از جونت عزیزم زنده باشی (sm19)(sm134)
بالاخره پس از ماهها یه والپیپر که ارزش جایگزینی چلنجر رو داشته باشه پیدا کردم (sm81) اکسپلورر (sm81)
دمای هوا چقدر خوب شده ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قربونت (sm19)(sm127)
خیلی (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زنده باشی (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] کدومتون لیورپولی بودید؟ عادل فردوسی پور اومده خندوانه میگه لیورپولی شدید هستم (sm120)
از همین تریبون استفاده میکنم و حرفی که پشت سر بنده زدین رو تکذیب اعلام می نمایم(sm50)
مادرزن مینا هم دخی 2هفته نمیزارم بیات خونه شما تا بدونی با دوماد متشخص چطور باید رفتار کرد(sm25)(sm2)
ما بریم(sm27)
حموم(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حمومت خیلی داره طول میکشه هرچه سریعتر باید ازدواج کنی (sm70)
من شدیدا یونایتدی هستمنقل قول:
حسین بی شرت طرفدار این تیم های سطح پایینه
همچنین (sm19)(sm134)(sm127)(sm111)نقل قول:
(sm172)
ادامه بده به لبخند، به نگاه، به جشننقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از همان حرف های ساده بزن
مثلن بگو چه روز بدی
چه غذای بی نمکی
و هوا چه گرفته ست!
ادامه بده به معجزه به حضور به عطر
و از همان کارهای ساده بکن
مثلن بیا دکمه پیرهنم را بدوز
روزنامه بخوان
یا بزن زیر آوازِ بی حوصلگیت
اما فقط ادامه بده!
این روزهای هولناک را
بی نمک، بدون دگمه، ابری
نیستی و اتفاقهای تلخ
ساده می افتند!
نیستی و ترس های کوچک
بزرگ می شوند!
و مهم نیست چند شنبه است
و مهم نیست ساعت چند است
چه احمقانه زنده ام
چه وحشیانه نیستی
چه احمقانه زنده ام
چه وحشیانه نیستی
چه عاشقانه بود عمرمان
چه زخم روزمرّه ای
(sm176)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Snow White [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
غصه نخور درست می شود
درست هم نشد که نشد.. به جهنم!!!
بالاخره تمام که میشود...
غصه نخور....
(sm162)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)(sm10)
(sm17)
Fu-ck My Heart (sm25)
کل ملَّت سه تا رَگ دارن :
سُرخرگ
سیاهرگ
مویرگ
.
.
.
ولی ما شُمالیا چهارتا رگ داریم :
سُرخرگ
سیاهرگ
مویرگ
(تورِ رَگ )
مُعادل فارسیم نداره باس شمالی باشی تا بفهمی!!(sm54)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز سرجلسه امتحان:
به یه دختره 5تا سوال رسوندم.
اومدم بیرون ماچم کرد!!
.
.
.
.
.
ازصبح اعصابم خورده که چرا
برگمو بهش ندادم...!!!! (sm30)
عموم میخاست سفره پهن کنه به زن عموم گفت خانم سرشو بگیر
چنان زدم زیر خنده که کفگیر اومد تو صورتمo_O
الانم تو فلافلی ام ..(sm2)
چو ز تبریز برآمد مه شمس الحق و دینم
سر این ماه شبستان سپهدار ندارم ... (sm181)
آقا چرا این خارجیا به کشیشاشون میگن:
پدر روحانی؟؟؟؟؟؟
خوبه ماهم به آخوندامون بگیم بابای اوباما :|
نه این کاره درستیه؟؟؟!!؟!
من از شما میپرسم؟؟!
نه واقعا درسته؟؟؟ (sm2)
ﻣﻦ ﻫﺮﭼﯽ ﻣﻠﮑﻪ ﺫﻫﻨﻢ ﻣﯿﺸﻪ
.
.
.
.
.
.
.
ﭘﺎﺩﺷﺎﻩ ﺫﻫﻨﻢ ﻣﯿﺎﺩ ﻣﯿﮑﻨﺪﺵ ||:
ﺩﻟﯿﻞ ﻋﺪﻡ ﻣﻮﻓﻘﯿﺘﻢ ﺗﻮ زندگیم ﻫﻤﯿﻨﻪ
آقای مکارم فرمودند : یه مورد حلال پیدا کردم
بوسه از لبهای پروتز شده از نظر شرعی اشکالی ندارد
چون خوردن میوه بیرون زده از باغ حق عابر پیادست :|
و من الله توفیق(sm2)
خانمه نوشته :
امروز بعد از 3 ماه ورزش و رژیم، واستادم جلوی شوهرم که هیکلم رو ببینه
.
.
.
.
.
برگشته میگه : حالا فقط مونده اخلاق گوهت(sm2)
اتی اومده به رسول 26 میگه: میشه عکس دستاتو بدی؟
رسول میگه: چرا؟!
میگه: میخوام ببینم دستای یه ج.قی با بقیه چه فرقی داره (sm120)
دختر بچه به بابانوئل نامه مينويسه لطفا امسال برام يه داداش بفرست...
بابانوئل جواب ميده:
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
شما مامانتو بفرست... چشم!!!
سر جلسه امتحان، مراقب زن اومد جلو گفت: لای پات چی داری ؟
منم گفتم ک.ير!
.
.
.
.
.
.
.
.
هیچی دیگه، برگمو گرفت پاره کرد، فک کنم از اینکه کي.رو با خودم آوردم سر جلسه ناراحت شد !!!
حالا موندم واسه امتحان بعدی کي.رمو پیش کی بذارم!
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
بچه ای به مادرش گفت
اگر بهشت حق توست،چرا در دستانت نیست و زیر پاهایت قرار دارد؟
مادر گفت:
آن را زمین گذاشتم
تا تو عن رو بزرگ کنم ....!!!
:|
خب مادرا چون معمولا صبح خیلی زود بیدار میشن و همش مشغوله کارن خیلی خسته میشن و دیگه اعصاب
ندارن(sm2)
همه ميگن عشق قشنگترين حس دنياست...
.
.
.
.
.
.
.
ولي به نظر من پيدا کردن يه دستشويي
وقتي داري ميترکي
قشنگترين حس دنياست....
آآآي حال ميده..!!(sm120)
تو بوفه دانشگاه،
دخترا همدیگر رو اینجوری صدا ﻣﻴﻜﻨﻦ؛
ﭘﺎﺭﻣﻴﺲ،
ﻫﻠﻤﻴﺪﺍ،
سيسى،
ﭘﺎﺭﻣﻴﺪﺍ،
ﺷﺎﭘﺮﻙ،
كتى،
ﻧﺎﻧﺎ ....
.
.
ولی ﺳﺮ ﻛﻼﺱ ﻣﻮﻗﻊ ﺣﻀﻮﺭ ﻏﻴﺎﺏ ﺍﺳﺘﺎﺩ (همون دخترا) :
خديجه ﺍﺻﻐﺮﯼ،
ﺍﻡ ﮐﻠﺜﻮﻡ ﻃﺎﻫﺮﯼ،
ﻣﺎﺭﭼﻮﺑﻪ خرسفیدی،
ﺍﮐﺮﻡ بالا ده زاده اصل قرچکی،
رحيمه کوچک زاده میرزا آقایی پور
، معصومه ﺳﯿﮕﺎﺭﻭﺩﯼ،
ﺳﮑﯿﻨﻪ ﺭﺍﻫﺪﺍﺭﯼ،
ﺯﻭﻟﻨﮓ ﺯﺍﻻﻥ ﭘﻮﺭ،
ﺯﻧﺒﯿﻠﻪ ﺯﺍﺧﺎﺭ پور!!!!(sm2)
پسربچه ای از پدربزرگش پرسید. پدربزرگ مرا بیشتر دوست داری یا مرغت را ? پدر بزرگ گفت پسرگلم معلومه که تورا بیشتر دوست دارم . پسر بچه به پدر بزرگش گفت پس چرا هرروز تخم مرغت را میخوری ولی تخم مرا نمیخوری ? پدربزگ با شنیدن این سخن کــ*سکش گویان و ریــ*دم تو قبر پدرت گویان به مقصد نامعلومی روانه شد (sm30)