وای حال مرتضی پاشایی بده بیایید براش دعا کنیم (sm74)
نمایش نسخه قابل چاپ
وای حال مرتضی پاشایی بده بیایید براش دعا کنیم (sm74)
شایعه شدینو قهر کردینو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من مشکلم اینه سرعت دان کم میشه فقط صبح و ظهر سرعت دانلود خوبه(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب تو چند ساله اینجایی نمیدونی من با شوخی هم ناراحت میشم ولی دیگه ی دیگه تکرار نشه(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازم عکس ناخن میزارم (sm51)
سرعت دان کم نمیشه مال تو(sm98)من مثلا نزدیک به 1 گیگ دان میکنم دیگه هر کاری میکنم سرعت برنمیگرده مثلا از 60-70 میاد رو 10-12 (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه اینطوریه(sm54)
نه بابا قهر چیه مگه بچه منقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیشه میام اینجا به عشق دوستام (sm19)
میبینم که حرفه ای شدی (sm120) هی میگفتی پس من کِی حرفه ای میشم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
هر شهری فرق میکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا اهواز احتمالاّ خطوط نفتی از روی خطوط فیبر نوری رد میشه(sm120)
به جز حضور تو
هیچ چیز این جهان بیکرانه را جدی نگرفتم
حتی عشق را !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]