کلیپ چه ربطی به سی دی بیبی داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
کلیپ چه ربطی به سی دی بیبی داره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب بدبختیه ها یخچالم سامسونگه ولی نمیدونم چطور فاسد شده (sm142)
30 تومن ضرر کردم هی به مادرم میگم مرغ نمیخواد بابا گوش نمیده (sm178)
من آدم بدبختیم(sm81) ........خونه تمیز میکنم(sm51) ...آشپزی میکنم(sm51) ............ خریدم انجام میدم (sm128)
(sm59)حالا در لباس شستن و ظرف شستن فقط انفاق شده (sm98)
کسی اینجا مثل من نیست بدونه چرا فاسد شده ؟ مرغم از بسته های بهداشتی پر طلایی گرفته بودم (sm70)
تاریخ دیروزم بود ............لعنتی ماندگاریش پایینه منم نزاشتم تو فریزر گذاشتم پایین (sm50)
چی شد ؟ (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیشب گرفتم گذاشتم تو ظرف که خورد کنم بعدش دیگه حال نداشتم(sm50)نقل قول:
گذاشتم یخچال گرفتم خوابیدم گفتم فردا خورد میکنم میزارم فریزر که دیگه خراب شده بود
تعجبم تو اینه چطور تو مغازه 3 روز میزارن یخچال اونجا چطور خراب نمیشه فریزم که نیست (sm77)
موزیک ویدیو رو میگمنقل قول:
آب میزارم طبق پایین یخ میبنده (sm98) حالا اینو گذاشتم فاسد شده از شانس تخمی من (sm2)
به خدا من آدم بدبختیم (sm81)
- (sm2)
چطور از اونجا دل میکنی تازه یاد گرفتی ؟نقل قول:
رایگانه ؟ (sm77)