FordGT.com
برید فورد ثبت نام کنید دو هفته دیگه بیشتر وقت نیست
نمایش نسخه قابل چاپ
FordGT.com
برید فورد ثبت نام کنید دو هفته دیگه بیشتر وقت نیست
(sm77)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آره خداییش عالی بود اوجش (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره یه صدایی میاد همه در می رن (sm118)
دانلود آهنگ جدید شیث رضایی (sm2)
آره تو درست میگفتی.ممر منو به اشتباه انداخت.(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
اولش ریدم باو.فک کردم دوباره آبرو ریزی کرده.(sm120)
سیستم رفت تو رندر (sm118)
از نظر تو رضا صادقی با آلبوم وایسا دنیا فقط یه اتفاق نو توی موسیقی بوده و از اون به بعد موسیقی ایران کلا تعطیل شده (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی با فتوشاپ بلده از این هاله نورا بزاره ؟ برادران فتوشاپ کار
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) ببین تا کجا ما رو بردی ها (sm120) من اومدم در مورد گیتار توضیح دادم حالا رفتیم سراغ موسیقی مونو (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزار یه کلام بگم ختم کلام : موسیقی ما در این حد نبوده نیست نخواهد بود (sm120) این آفات فرق گوز چسو نمسدونن حالا راک بسازن ؟!(sm2)
من اگه در مورد گیتار گفتم بر حسب تجربه 20 ساله بود (sm120) زمانی که من گیتار تدریس میکردم به مدت یکسال ، این آفات داشتن تیله بازی میکردن (sm120)
نقل بعدی : در مورد عمق موسیقی و تاثیر آن بر قبایل وحشی جنگلهای آمازون نباشه صلوات(sm2)
(sm77) اصن چه زبطی داره به رضا صادقی (sm70)حالا که گفتی بزار بگم (sm120) از این نظر بنده معتقدم سال 80 تا 84 دوره طلایی موسیقی بود و 10 ساله موسیقی تمام شده رفته و دیگه چیزی نداره !نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوم اینکه من در مورد گیتار گفتم چجوری ربطش دادی به رضا صادقی ؟ (sm77)
این اسکلو (sm70)اصن اصل مطلب در مورد گیتار بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرد حساب من که دارم میگم سیروان آفت موسیقیه (sm70) سیروان ملودی و تحریر غربی رو با شعر خزعبل ایرانی معجون کرده داده ملت ! چند بار بگم ای خدااااااا (sm178)
(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ربط داشت که اسم مونو اومد (sm120)با همین تفکر 10 ساله داریم درجا میزنیم چون ما تو موسیقی پشم خارجیا هم نیستیم پس پشت هم به ریدنمون ادامه بدیم و چس ناله هامون و گسترش بدیم (sm2)
بررسی جنگل آمازون هم در برنامه بعدی (sm2)
گیتار پروگرسیو چه ربطی به مونو داشت ؟(sm120) همین دیگه آفات گسترش دادن عمق ناله و روضه رو ذائقه ملتم عوض شده ( خدا بگم این دهه هفتادی ها رو چیکارشون نکنه (sm120) ) همه دارن به به میکنن و ما هم دلمون خوشه به آهنگای قیدیمینقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسرائیلی یکی دیگه رو ببره میخوره با سوریان (sm25)
گفتی موسیقی غربی رو فقط غربیا میتونن اجرا کنن منم گفتم مونو یه بند ژاپنیه که موسیقی غرب رو از خودشون بهتر اجرا میکنه (sm120)نقل قول:
ژاپونیا از خودمونن ؟ (sm120) اصغر یاکوزا (sm2) موسیقی شرق آسیا در پاره ای از موارد حتی جلوتر از موسیقی غربه (sm120)نقل قول:
نه آخه گفتی میخوان نو آوری کنن ولی میرینن (sm2)نقل قول:
عزیزم انتظار نداشته باش محسن چاوشی تو اولین کار پراگرسیو راک ( یا پروگرسیو راک - هرچی تو بگی ) بشه دریم تیتر و استیون ویلسون ! داره تلاش می کنه خودشو از چرندیات خواننده ی دیگه و سبک های دو هزاری جدا کنه که الحق موفق هم بوده ! چاوشی بچه 5 ساله که نیست خودش آهنگساز و تنظیم کنندس یه موزیسین کامله تو اکثر زیر شاخه های راک سر رشته داره تنظیم موسیقی انجام داده !
در مورد گیتار هم شما سه تا آهنگ معرفی می کنم گوش کن می بینی فضای گیتار هم پراگ هست
Riverside - Second life syndrome
steven wilson - 3 years older
و اون آهنگی که الی گذاشت The mirror
(sm2) حرف من چیز دیگه ای بود بیخیالنقل قول:
من از اون موقعی که یادم میاد هر آهنگی چاووشی واسه شهرزاد خوندو گفتی عالیه (sm120) این از این (sm120) فن صفاریان هم هستی این از مقدمه (sm120)نقل قول:
عزیز من با چاوشی چیکار دارم ؟ (sm70) من فقط در مورد گیتار نظر دادم همین ! گفتم گیتارش کامل نیست حالا نمیدونم تو چی فک کردی پیش خودت (sm70)
احتیاج به معرفی نیست دیگه میتونم تشخیص بدم (sm70)
هر دم از تو مسیح می بارد.... (sm50)
بابا ول کن اصن راک ما بهترینه در جهان آفرینش (sm2)نقل قول:
جان خودم بیای اینجا فقط بگی اون گوشه کامل نیست به کجاها که نمیرسی (sm2)
من هیچ وقت نگفتم موسیقی شهرزاد خوبه ! گفتم توی سبک خودش یعنی همون آه و ناله و نوحه سراییش موفق بوده و واقعا هم بود ! بعدشم دوستانی بودن نگران بودن فضای آلبوم هم مثل شهرزاد باشه من حرفم این بود آهنگ های شهرزاد کلا با مسیر چاوشی فرق داره و قرار نیست تو آلبوم هم همین موسیقی رو بشنویم ! با توجه به سبک سریال مجبور بود اینجوری بخونه !نقل قول:
بعدشم چون ما تو راک کمتر از غرب هستیم پس چاوشی باید کلا بیخیال راک بشه ؟؟؟
در ضمن کلا 47 ثانیه از آهنگ منتشر شده تازه این 47 ثاینه هم سه تیکه است یعنی پشت سر هم نیست اونوقت تو نتیجه گرفتی گیتارش کامل نیست ؟؟؟
در مورد شهرزاد و سریال در پیتش و حسن فتحی و چاوشی تهه چاه و روضه قبلناً توضیح دادم . حالا مجبور بود یا نبود من نمیدونم ولی از نظر من هیچی نداشت ! تمامون العلیکم و رحمت اللهنقل قول:
آقا تو چرا داری هی بحثو کش میدی ! من کجا در مورد چاوشی و راک گفتم ای بابا عجبا (sm178)
من نظرمو گفتم . تجربه من بهم میگه تو ایران کسی نمیتونه گیتار پروگرسیو رو کامل با ضربش بزنه !! چرا ؟! چون با ریتم ملودی های ما چفت نمیشه ! آخه چند بار بگم ای خدااااااااااااا منو بکش چرا این جوونای دهه هفتادی اینطورین (sm178) کمربند من کو (sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...](sm178)
آلگری هم پرید.ونگر بازم موند رو دستمون (sm178)(sm74)(sm25)
برو کهنه بچه عوض کن سکشر نگو(sm2)نقل قول:
به هر حال همین هم یه شروعه ! حالا کامل هست یا نیست ولی صد در صد ناموفق هم نیستنقل قول:
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زر نزن سر کارم اعصابم خورده میزنمتاااا(sm39)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باو این رسول منشیه دیگه دست میکنه تو شلوارش از خودش حرف در میاره (sm2)نقل قول:
رسول منشیـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــی دیـــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــوث (sm2)(sm2)
بلی شروعه ! من در مورد موفق یا ناموفق بودنش نظری ندارم و نخواهم داشتنقل قول:
از فن شهرام شب پره بیشتر انتظار ندارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]