دو روز خونه ام هیشکی نیومده ملاقات (sm74)
من کمپوت میخوام (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
دو روز خونه ام هیشکی نیومده ملاقات (sm74)
من کمپوت میخوام (sm25)
تا ازاده هست تو به دختر همسایه نیاز نداری که(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مراقب هست ولی یکم گوشاش میجنبه هاااانقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتن همیشه پرِ غمـه .. انگار دارن داد می کـشن (sm50)(sm50)(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)(sm50)(sm50)
آهنگ دیشبی هم گفتی دانلود کن بردیم به 14 15 سال پیش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر رفیق (sm50)
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
عجايب يعني :
موز از آمريكاي جنوبي با هواپيماي اختصاصي مياد كيلوئي پنج هزار تومن
گوجه سبز از ورامين با وانت حسن خشتك مياد كيلوئي پانزده هزار تومن !!!
زندگي خانمها چهار مرحله داره:
1_كودكي
2_جواني
3_اصلا تكون نخوردي
4_چقد خوب موندي
پ . ن : يعني من الان تو مرحله ي اصلا تكون نخوردي هستم؟(sm2)
نع من مث تو منحرف نیستم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هیچگاه زود قضاوت نکنیم..
بکنیم بعد نظر بدیم..
این داستان ...پند و اندرز...
نمیتونم ترکت کنم!!!!!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
میفهمی؟؟؟!
شدی مث ج.ق برام!!
اینم پست عاشقانس فقط باید درکش کنی!!
مورد داشتیم پسره ودختره رفتن آدم برفی درست کنن آدم واقعی درست کردن.
+99
وقتی مُردم سرقبرم ی درخت بکارید
تادخترپسرابرن زیرش لب بگیرن منم توقبرج.قمو بزنم :(
پست غمگينه ادم باشيد نخنديد
معلم به دانش آموزاش ميگه : بچه ها شما دلتون پاكه دعا كنيد بارون بياد
يكيشون پا ميشه ميگه : ما اگه دلمون پاك بود تا حالا شما صد دفعه رفته بودي زير تريلي!!!
شما هم بر خورد کردید...
خانم در حال تماشای تلویزیون:
نه توروخدا نکشش حقش نیست بمیره
شوهرش:ای بابا چرا الکی خودتو اذیت میکنی؟اون که صداتو نمیشنوه دیوونه هستین شما زنا
همون شب،همون آقا:
پاس بده الاغ،پااااااااااااااس
به س.ک.س لا پایی میدونید چی میگن
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
پا لایش گ.ا
تا اکتشاف بعدی خدا نگهدار!!!
ﺳﻼﻣﺘﯽ ﭘﺴﺮﯼ ﮐﻪ ﺭﻓﯿﻘﺶ ﺑﻬﺶ ﮔﻔﺖ ﺍﻭﻧﻮﺭﻭ ﺑﺒﯿﻦ ! ﮔﻔﺖ : ﻣﻦ ﺑﻪ ﻋﺸﻘﻢ ﻗﻮﻝ ﺩﺍﺩﻡ ﭼﺸﻢ ﭼﺮﻭﻧﯽ ﻧﮑﻨﻢ ... .
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ﮔﻔﺖ : ﺧﻔﻪ ﺷﻮ ﺑﺎﺑﺎ !
ﻧﻨﺘﻮ ﺑﺎ ﺷﺎﺳﯽ ﺑﻠﻨﺪ ﺳﻮﺍﺭ ﮐﺮﺩﻥ
زبان شيرين بختياري:
چوي كه ريدم سيت چوس بيد نهردي ؟؟؟
ترجمه:
چايي كه ريختم برات چش بود نخوردي؟!!!
دخترا مواظب مم.ه هاتون باشین.
چون وزیر نفت گفته:
از هر جا بتونیم گاز میگیریم!
دختر: تو خجالت نمیکشی افتادی دنبال من......
پسر: یعنی برگردم؟
دختر: نه، فقط پرسیدم
ﺩﺧﺘﺮﻩ ﯾﻪ ﻋﮑﺲ ﺍﺯ ﭘﺎﺵ ﮔﺬﺍﺷﺘﻪ ﮐﻪ ﻓﻘﻂ ﻧﺎﺧﻮﻧﺎﺵ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ
ﺍﻭﻧﻮﻗﺖ ... ツ
!!! ﺍﯾﻨﻢ ﻛﺎﻣﻨﺖ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ
.
.
.
.
.
.
.
.
١ ) ﺍﺯ ﻧﺎﺧﻨﺎﺕ ﻣﻌﻠﻮﻣﻪ ﺧﻴﻠﻰ ﻣﻬﺮﺑﻮﻥ ﻫﺴﺘﻰ
٢ ) ﻧﺎﺧﻨﺎﺕ ﺗﻮ ﺣﻠﻘﻢ
٣ ) ﻗﺸﻨﮓ ﺑﻮﺩ ﺑﺎ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﮐﭙﻲ ﻣﻰ ﻛﻨﻢ
٤ ) ﻓﺪﺍﺕ ﺷﻢ ﻧﺎﺧﻦ ﻫﺎﺕ ﻣﻴﺨﻮﺍﺩ ﻳﻪ ﭼﻴﺰﻯ ﺑﻪ ﺁﺩﻡ ﺑﮕﻪ
٥ ) ﭼﻪ ﻋﺎﺷﻘﺎﻧﻪ
٦ ) ﻭﺍﺍﺍﺍﻯ ﻣﺤﺸﺮﻩ
٧ ) ﻧﺎﺧﻮﻧﺎﺕ ﺳﮓ ﺩﺍﺭﻩ ﻻﻣﺼﺐ
*## ﺣﺎﻻ ﺍﯾﻨﺎﺑﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﻭﻱ ﺻﺤﺒﺖ ﻣﻦ ﺑﺎ ﺍﻭنیه ﮐﻪ
ﻧﻮﺷﺘﻪ :
٨ ) ﻧﺎﺧﻦ ﻫﺎﺕ ﺑﻬﻢ ﺍﺭﺍﻣﺶ ﺧﺎﺻﯽ ﻣﯿﺪﻩ
ﺟﺎﯾﺰﻩ ﺑﻬﺘﺮﻥ ﺍﯾﻔﺎ ﮐﻨﻨﺪﻩ ﻧﻘﺶ ﻣﮑﻤﻞ ﺯﻥ
ﺗﻌﻠﻖ ﻣﯿﮕﯿﺮﺩ ﺑﻪ !!؟
.
.
.
.
حتماً فکر کردی اکبر عبدی میشه نخیر!
.
.
.
.
ﺻﺎﺑﻮﻥ ﮔﻠﻨﺎﺭ میشه. هههههههههه
الان يکي زنگ زد؛ گفت: شماااااا ؟!
منم گفتم: ببخشيد اشتباه برداشتم...!!
خودش مُرد از خنده...
فردا تشييع جنازه شه!!!
مخابراتم زنگيد گفت خعلي باحالي :|
آمریکای شیطان بدانند که هیچ غلطی نمیتوانند بکنند، چون ما در مملکتمان مسئولانی داریم که همه ی غلطها را خودشان به تنهایی انجام میدهند.
و تا وقتی اینها غلط میکنند دیگر نیازی به غلط شما نداریم.
به کوری چشم شما ما حتی در غلط کردن هم خودکفا هستیم...!!!!!
دلم برای یک نفر تنگ است....
نه میدانم نامش چیست...
و نه میدانم چه می کند...
حتی خبری از رنگ چشم هایش هم ندارم....
رنگ موهایش را نمی دانم...
لبخندش را ...
فقط میدانم که باید باشد و نیست... (sm50)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه کجای اراکی ؟
اینجا که هرچی میگردم راهی به سرپناهی نیست
روح بزرگ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه
(sm50)
قد آغوش منی
نه زیادی نه کمی (sm181)
طفولیت داوران، الان حافظیه (sm50) تو کجایی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طفولیت رودکینقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان کرهرود
من مخالفم . . .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگر مرا نبودش میلی ؛ چرا ظرف مرا بشکست لیلی ...
یه سره فکر دخی مینا خانوم هستیا ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Lost Queen [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هووووم!!!؟(sm77)
مرسی (sm93) من هنوز رو این اهنگ گیرم James Blunt - Face The Sun (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کل روز پلی شد ؛ بازم مرسی (sm10)
تو بیشتر تر (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm127)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط PanterA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)(sm77)(sm77)نقل قول:
فوق العاده (sm50)نقل قول:
البته من بیشتر نظرم رو گزینه چقدر خوب موندی هستشا نامرد (sm2)(sm10)نقل قول:
شما که تازه اول نوجوونی ـتِ (sm59)نقل قول:
منحرف چیه این یه کلمه عربیِ از هادی @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بپرس بهت میگه یعنی چی (sm70)نقل قول:
(sm120)نقل قول:
البته درستش اینه (sm59)
سفارش ننه روحانی به حسن:
پسرم دیدی رجایی کارهاش احساسی بود تیر به قلبش زدن.
مطهری کاراش فکری بود تیر به مغزش زدن.
تورو خدا مواظب تــ.خمات باش.....!!
متاسفانه با خبر شديم چند تن از عزاداران امام در درياى خزر غرق شدن خواهشا اگر شنا بلد نيستيد عزادارى عميق نكنيد
بنزین بدرک...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
خیارو گرون نکنن جاکشا..