یافتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
یافتم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باز پاک کرد (sm2)
(sm2)باز تو از پست پاک نموده من نقل گرفتینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پاک کردم گفتم شاید ناراحت بشه(sm2)
(sm2)مرتیکه پاک یابنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از تو برا ریکاوری هاردهای فرمت شده باس استفاده کرد
به اونجای باکتری استرپتوکوک.وس نومونیا که ناراحت بشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثلا من فردا کنکور دارم (sm2)
به ایناش کاری ندارم فقط ادامه بده (sm41)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی پستو رو آب و جارو کنه مهمون داریم امشب (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Farzad Farzin - Shish
این چرا اینجوریه (sm2)(sm2)
وسواسی نباش رو به گلای قالی بخواب بقیه به امید خدا حل میشه (sm70)نقل قول:
آخه میترسم زانو هات و کف دستت خاکی بشه (sm2)نقل قول:
ترس خوبه واست باعث میشه تنگ تر شی بیشتر میچسبه (sm132)نقل قول:
واسه من برعکسه باعث میشه سفت تر و بزرگ تر بشه (sm2)نقل قول:
هارد به سلامت بادا
دقت کنی زده حداقل قیمت یعنی قیمت کفو این گذاشتن زیاد ارزون نمیشه خیالت تخت (sm120)شاید مثلا کسی ماهی 40 تومن میده بشه 37 تومن به چشم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس السا استیج منوتو گذاشتین نامردها دلم خواست اینستاگرامشو نداره کسی؟(sm172)
گوه خوردی، رو حرف من حرف نزن (sm2)نقل قول:
مسخره ست به مرده خون دادن ... (sm81)
(sm2)(sm59) کم آوردی سوت بزننقل قول:
تعرفه اینترنت ADSL از اول مرداد تغییر خواهد کرد و از این پس سرویس اینترنت با تفکیک حجم ترافیک داخلی و حجم ترافیک بین الملل محاسبه خواهد شد.
(sm3)
تعرفه راهاندازی سرویس اینترنت بر روی خطوط (رانژه) نیز حداکثر 7 هزار تومان تعیین شده است
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت مخابرات که هیچ تغییری نداده جالبه فقط 256 و 512 داره !! این الان چجوریه یعنی من 23 تومن میدم از ماه بعد 1 گیگ میدن؟!
این قدیمیه لینکی که گذاشتم رو ببیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سنگم که صبورم تا بیای ... (sm81)
مخابرات که خر تو خره من نمیدونم
ولی قبلا که تعرفه اوردن پایین 24 ساعت نشد شاتل بهمون حجم داد ما به تفاوت پولی که داده بودیم
اونارو ول کن حجم داخلی خارجی رو کجای دلم بزارم
کلا دیگه اینترنت نامحدود نداریم
چرا نوشته نامحدود رو
ترافیک داخلی خارجی خیلی خوب شد که
با سرعت خیلی بالا دان میکنی کلیم حجم مفته در احتیارت میذارن برای سایتای داخلی
اینهمه ملت میرن تو سایتا ایرانی نرم افزار ویدیو اپارات و امثالهم در واقه نت داخلی یجورایی مفتس
میدونم من الان رو 512 هست اینترنتم ماهی 23 تومن ولی نرخی که اینجا زدن واسه یه مگ به بالاست سرعتمو تغییر میدن یا پولی که باید بدم کمتر میکنن؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعتش که مشخصه باید پول بدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من الان مثلا یه بازی بخوام از پی سی دانلود کنم بالای 20 گیگه
حجم داخلیم تموم میشه
کلا این طرح رو ریختن که نامحدود رو بردارن
حجم هم که تموم بشه باید حجم بخری
من راضیم واقعا مفت میفته روزی زیر 1000 تومن تو این یه ساله هم فکر کنم نزدیکه 15 تا سریال و 200 تا فیلم دانلود کردم.اگه سرعتو ببرن رو یه مگ با این قیمت که عالی میشهنقل قول:
...........
نقل قول:
فارسیم بلد نیستی بخونی اون بالا رو نیگا
سایته تیترو عکسو اشتباه نوشتهنقل قول:
این عکسه برا حجمیه
نقل قول:
یعنی خیلی شوتی
این نا محدوده تو همی الان حساب کن اون 25 تومن برای 10 گیگ میفته گیگی 2500 اون 20 گیگم مفت این بده ؟
حداقل نرخ
(مگابیت بر ثانیه)
سقف قیمت ماهانه
(تومان)حداقل سقف حجم ماهانه به گیگابایت مجموع حجم حجم ترافیک داخلی حجم ترافیک بینالملل ۱ ۲۵،۰۰۰ ۳۰ ۲۰ ۱۰ ۲ ۴۰،۰۰۰ ۴۵ ۳۰ ۱۵ ۴ ۶۰،۰۰۰ ۶۰ ۴۰ ۲۰ ۸ ۱۰۰،۰۰۰ ۹۰ ۶۰ ۳۰
کل ملت ایران میرن 20 گیگ از پی سی دانلود بازی دانلود کنن
یعنی با این دلایلت ادم گوزش میگیره
دیگه چورن نمیشه دانلود کرد (sm172)
بریم از امشب چورن انبار کنیم (sm2)
و نکته مهم که نوید چپه فهمید
دقت داشته باشید مبالغ اعلام شده حداکثر قیمت و حجمهای اعلام شده حداقل سقف حجم در نظر گرفته برای این نوع مصرف اینترنت است