پلیز لینک ؟ (sm177)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
پلیز لینک ؟ (sm177)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشتی ماشالله(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm62)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترک 5 آلبوم خواجه امیری (sm120)نقل قول:
(sm62)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رئال (sm2)(sm2)
(sm13)
(sm120)نقل قول:
پیشاپیش دوگانه مبارک (sm10)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رید یعنی رئال(sm25)
از وقتی به میلان باخت بدبختیاش شروع شد (sm120)
هنگ مثل هنک.. بودی مثل مودی
زندگی لای لاشیایِ دودی
.....
صادق هم کالیفرنیکیشن باز بود مثل ما(sm2)
یگانشو برا خوزه گذاشتی کنار ؟ (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام(sm166)
با اجازه شما (sm120)نقل قول:
(sm19)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبی امیر(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) مبارک باشه (sm10)نقل قول:
(sm81) نه امیر دارم میرم خدمتتت(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
قاعدتن باید بیوفتم سیرجان(sm169)(sm81)نقل قول:
تنها چیزی که با مرور زمان درست میشه، ترشی هستش …
بقیه چیزا با پول همون لحظه درست میشن!!
داییم همیشه تو خاطراتش روزهای مختلفی بوده که یه جایی با صد و نود تا سرعت سر پیچ ترمز بریده و تونسته ماشینو کنترل کنه. هرجا دیدید یکی با صد و نود تا سرعت سر پیچ ترمز بریده دایی منه.(sm2)
سیامک عباسی (sm70)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سیامک عباسی (sm3)
اینه؟ خودشه؟نقل قول:
دو تا بیشتر اهنگاشو نشنیدم اونم در حد یه بار پلی (sm70)نقل قول:
فرق زیادی هست بین :دختری که پای دیدن فیلمی ، یک جعبه دستمال کاغذی را تمام کند و پسری که پای دیدن فیلمی ، یک جعبه دستمال کاغذی را تمام کند...
خواننده خوبیه ! (sm98)
اخه مالیم نی (sm70)نقل قول:
عاشقتم بذا بگن فلانی دیوونه بود (sm50)
(sm169)
بله(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بد عاشق شدی (sm60)
دیگر اکنون هیچ مرغ پیر یا کوری(sm50)(sm50)
در چنین عریانی انبوهم آیا لانه خواهد بست ؟
(sm50)نقل قول:
هرکار می کنی عیبی نداره ولی اشتباه منو مرتکب نشو و کادو نخر (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
♡سلامتی مرد زندگیم♡ آقامونو میگم😆
وقتی من صداش میکنم نمیگه ها یا بله،
داد میزنه میگه بگو خانووومم جووونم عشقم....
وقتی باهاش قهر میکنم اون قهر نمیکنه،
میاد لپمو میکشه میگه حق بامنه ها نیم وجبی اما آشتی نفسمممم عمررررمممم...
وقتی میگم نسبت بهم بی محلی،
نمیگه آره تو اینجوری فکر میکنی!!!!
وقتو بی وقت بهم مسیج میزنه میگه ببین من به فکرتم
عروسک قشنگه خودم...
وقتی میبینه ناراحتم بیخیال از ناراحتیم نمی گذره،
میاد اونقدر قلقلکم میده تا بخندم،میگه نبینم خانوم من
غمگین باشه...
وقتی بهش میگم دلم خیلی گرفته نمیگه پاشو برو بیرون یه دور بزن،ميگه زود پاشو بپوش ببرمت جایی که دل پرنسسم
وا شه ..مگه من مردممم..
وقتى ميگم نه عزيزم،حوصله ندارم،
نميگه باشه هرجورميدونى.ميشينه تاصبح قربون صدقم ميره و از نقشه هامون ميگه...جورى که
بی حوصلگیم یادم بره.
.
.
.
.
یه صلوات ختم کنید تا بقیه خوابم رو براتون بگم.
(sm120)
چه جلف بازیا اه اه ... داداش اون سطلو بده ... اووووع (sm3) (sm2)نقل قول: