قشنگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كلي نكته داره توش (sm59)
نمایش نسخه قابل چاپ
قشنگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
كلي نكته داره توش (sm59)
نگو اینو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع راست میگی متئو بود ، ورمالن هم دستکمی نداره . سوتی(sm120)
منم نگفتم الان دانلود کن (sm120) کلیپ ردندو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مستند رائول رو بهت دادم ؟(sm120)
نقش ور ندار (sm2)من که از دل تو خبر دارم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسی که رئالو بیشتر از ارژانتین دوس داشت(sm50)
آی و پورت وارد نکردی تو idm ?(sm132)نقل قول:
خفه شو(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممد کریم تو الکلاسیکو 5 تا گل زده یا 6تا ؟(sm120)
مسی در سال 2014 در مجموع 66 گل و پاس گل دارد که در این زمینه اول است بعد از او رونالدو با 63 گل و پاس گل
(sm111)
چرا مشکل از شرکته(sm98) زنگ زدم بهشون شماره تهرانو میدن میگن زنگ بزن اونجا(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ناگفته نمونه یه روز صبح سرعت دانلود 450 بود 600 مگ رو تو 20 دیقه دان کردم(sm2)تو عمرم اینقد پای نت خرکیف نشده بودم 10 دیقه بعدش سرعت رسید به 2 (sm2)زنگ زدم بهشون با عصبانیت این چه شرکتیه یارو بهم گفت 5 دیقه دیگه زنگ بزن زنگ زدم میگه تو که تازه 600 مگ دان کردی(sm2)هیچی نگفتم(sm2)