5 تا(sm120)ادریانو رو باید بخریم مهاجم خوبیه 9 گل زده تا حالا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
5 تا(sm120)ادریانو رو باید بخریم مهاجم خوبیه 9 گل زده تا حالا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
idm رو پاک کن ، دوباره نصب کن . قبلش ریجستری رو با ccleaner پاک کننقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جفتش غلطه 7 تا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه گلاشه به این باته بوریسف زده (sm120)
دیده داری زیاد دل میکنی سرعتتو اورده پایین (sm120)نقل قول:
دیوث از موقعی که اسیاتک ثبت نام کردم همینطوره(sm98) همه مینالن از دستشون منم از سر ناچاری رفتم اسیاتک چون فقط اینا رو فیبرنوری خدمات میدن(sm172)نقل قول:
پی اس 15 بیاد خونمون میشه مکان (sm2)
نا محدود گرفتی ؟(sm120)نقل قول:
ممد(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یسنقل قول:
روزی 1 گیگ یا بیشتر دان میکنم(sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]