فروش نه فرو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فروش نه فرو (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان نکردم(sm120) شاید در اینده دان کردم(sm120)نقل قول:
من به محبوبیت فکر نمیکنم...من عاشق رئالم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاید ایارا هم باهات اومد احساس تنهایی نکنی(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم برای امین(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو از اکادمی خودمونی (sm120)نقل قول:
کیفیت مهمه اربلوا هم عاشق رئاله(sm120)نقل قول:
یه بازیکن هست مثه اوزیل عاشق رئال یکی دیگه هم هست مثه اربلوا(sm120)
تو در حد اربلوا هم نیستی(sm120)
همین که میزارم اسم رئالو بیاری خدا رو شکر کن وگرنه به فیفا و یوفا شکایت میکنم(sm120)نقل قول:
حسین(sm120) دیماریا(sm174)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو در حد اربلوا هم نیستی(sm120)[/QUOTE]
مهم اینه که کم نمیذاره(sm120)باشگاه میتونه ردش کنه(sm120)