میلاد (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
میلاد (sm2)
(sm120) کجای کاری ؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول چه خبر ؟ (sm132)
جای خاصی نیستم همینجام (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب فکر میکنم دیگه همه "بزرگ" رو حسابی شنیدید و فارق از اون نظر اولیه میتونید نظرتونو در مورد این آلبوم بگید
بزرگ شاید اونطوری که هوادارای زدبازی فکر میکردند نبوده ، هوادارایی که به سبک قدیمی گروه "تابستون کوتاهه" ، "زمین صافه" ، "زندگی منه" و... عادت کرده بودند
چون "بزرگ" سلیقه مهراد در آهنگسازی بوده "راک" ، برخلاف چیزی که پیشتر از این گروه شنیده بودید و صدای سامان و تکست های گنگ قدیم و موضوعات آلبوم جدید
اینم فراموش نکنیم که در معرفی این گروه "بزرگ" آمده که یک گروه رپ - راک است
با این تفاسیر کدامیک از آلبوم های اعضای زدبازی که دیگه با اسم و رسم جدید کار میکنن رو بیشتر می پسندید ؟
1.زاخارنامه
2.پیر شدیم ولی بزرگ نه
3.بزرگ
در نظرسنجی شرکت کنید و به اشتراک بگذارید تا سایر دوستان نیز نظر بدن
ای بابانقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بفرست ازش پس بگیرن (sm59)
فکر خوبیه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به من کادو داده بودی الان شماره خونمون داده بودمت(sm2) چه پر توقع شدن مردم پسر به این خوبی (sm98)نقل قول:
واقعا واسه من سواله ! یکی نیس بگه ج... خانوم (sm2) تو که خواستی چرا مارو توو خرج انداختی (sm2)نقل قول:
زاخارنامهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا کادو رو برو بگیر بزار کنار از هرکی خوشت اومد برو بهش بده قبول نکرد دوست شه پس بگیر ازش (sm59)نقل قول:
(sm62)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
چند وقتیه banshee ندیدم ! بریم یه قسمت نگاه کنیم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
موافقی دیگه؟(sm120)نقل قول:
خبر فوری: شبهنظامیان [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] در توییتر اعلام کردهاند که با گروه موسوم به دولت اسلامی ([فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]) بیعت کردهاند.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جمعشون جمع شد(sm25)
توبه من خندیدی و نمی دانستی
من به چه دلهره از باغچه همسایه
سیب را دزدیدم
باغبان از پی من تند دوید
سیب را دست تو دید
غضب آلوده به من كرد نگاه
سیب دندان زده از دست تو افتاد به خاك
وتو رفتی و هنوز،
سال ها هست كه در گوش من آرام،آرام
خش خش گام تو تكراركنان
می دهد آزارم
و من اندیشه كنان
غرق این پندارم
كه چرا ، خانه كوچك ما سیب نداشت
حسین، زاخارنامه 320 لینک داری؟(sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نری گوش بدی به ما فحش بدی(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
new work (sm120)
چایی میخوره یا قهوه(sm2)
هات چاکت (sm70)نقل قول:
بخاری نمیاد.. اب میخوره(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Al!rezA [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)نقل قول:
دستت درد نکنه امیر.(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مگه چیطوره!؟(sm29)(sm120)نقل قول:
(sm27)
در شبان غم تنهایی خویش،
عابد چشم سخنگوی توام .
من در این تاریكی،
من در این تیره شب جانفرسا،
زائر ظلمت گیسوی توام .
شكن گیسوی تو،
موج دریای خیال .
كاش با زورق اندیشه شبی،
از شط گیسوی مواج تو، من
بوسه زن بر سر هر موج گذر می كردم .
كاش بر این شط مواج سیاه،
همه عمر سفر می كردم .
اگه زد بازی گوش میدی بعضی اهنگاش خوبه.. کلا من خوشم امد(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایا راهی هست رو این اپلودباز لعنتی کلیک میکنی 10 تا صفحه باز نکنه(sm81)نمود(sm178)
دختر دی ماهی (sm3)
هر چی دی ماهیه به تور ما میخوره (sm3)
تورتو تو زمستون پهن میکنی(sm2)
نه بابا تورم همیشه پهنه نمیدونم چرا دی ماهی پاش میگیره به تور فقط (sm3)
اخلاقشون گوه (sm3)
گوه یعنی در حد تتلو (sm3)
البته جسارت نشه اوشون تپه ی گوهن (sm120)
(sm120)
مثکه تو طالعت هستن(sm2)
خرافاتی (sm70)
حالا تیر ماهی ها خاص بودنشون به کنار ، مام اخلاقمون گوه (sm2)نقل قول:
کاری ندارم دختر دی ماهی فقط لامصب خوشگله (sm54)
انشالله منم خوشم میاد.(sm120)نقل قول:
باید رو خودت کار کنی پس(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]