احساس میکنم تفنگ سرپر خیلی شنیده میشه باید کار بگیری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
احساس میکنم تفنگ سرپر خیلی شنیده میشه باید کار بگیری باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پارو و یوسف (sm132)
به نظرم روش مناسبی نیست،البته کلا من با اینکه رو هم حالا پسوند حرفه ای و...بزاریم مخالفم نمیدونم چرا همه جا دنبال تفکیک هستیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یوسف که مشخصه خیلی شاخه پارو هم هیت ترین آهنگ آلبومه بدون شکنقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جدی نگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال بابا
کدوم تفکیک ؟؟!!!
شايدنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مشخص نيست (sm29)
من روي قهوه ي قجري هم حساب كردم
با اينكه يه كار وطني ِ
ولي فكر كنم متفاوت باشه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صحبتتون متين ولي كي ميتونه نظر بده كدوم پست بامحتواتره؟
بر طبل شادانه بکوب(sm50)نقل قول:
مشرق نیوز نوشت: به گزارش گروه جهاد و مقاومت مشرق، این روزها، چندین عکس یادگاری از مجاهدان عراقی در کنار سردار حاج قاسم سلیمانی منتشر شده است که نشان از حضور این فرمانده خستگی ناپذیر در کنار آنان دارد. نمایی که پیش رو دارید، جدیدترین تصویر از آن دست است:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اسراییل از این سلیمانی مث سگ میترسه
دزیره هیت ترین غیر چاوشیون
پارو هیت چاوشیون
وصیت هم چاوشیستی اهل دل (sm88)
من رفتم اونجا(sm27)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط iman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه من که گفتم کلا با پسوند رو هم گذاشتن مخالفم،ولی در مورد اون موضوع راه زیاد وجود داره،مثلا هر نظری که بیشتر مورد توجه قرار میگیره از طرف دوستاننقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زود بیا اینجا(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی اصلا ترس و اینا نمیفهمه همه جا میره (sm77)
کلی گفتم شما به خودت نگیرنقل قول:
میتونم بپرسم چند سالتون؟؟؟نقل قول:
عاره بپرس.
(sm98)
(sm20)
اینجور ادما تا دل مرگ و ترس رفتن برگشتن یعنی ببین چقد این اعتماد به نفس داره این کله بریدنا و قتلا واسش یه چیز عادیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط HamTin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نماندست چیزی به جزغم ... مهم نیست
گــرفته دلـــم از دو عالم ... مهـــم نیست
تـــو را دوست دارم قسم به خدا که.......
اگر چه پس از تو خدا هم مهم نیست ..!
م.موسوی
(sm1)
درسته که نشنیده نباید قضاوت کرد ولی کار وطنی ترک 2 گذاشتن اشتباس به نظرمنقل قول:
فک نکنم زیاد وطنی باشه(sm29)نقل قول:
تاریخی وطنیه بیشتر تا ملی میهنینقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
30 ثانیه از البوم پینک فلوید
این صفت ملی میهنی رو اون زنه گفت و خب زنا هم که...(sm173)نقل قول:
بهترنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فرهاد مجیدی دستیار کیروش می شود!
یاد اون نظر وبلاگ افتادم
ملی میهنی کیه ؟ تنظیم کنندست ؟ (sm2)
(sm2)
(sm59)
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممر هم تو جواب دادن کم نزاشت (sm2)
(sm98)
امضات قشنگه (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط DePreSso [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مورد داشتیم تو تاپ تن کتالای تاثیر گذار زندگیش گزینه اولش الفبای دنیای - امیر ارجینی بوده (sm2)(sm2)
(sm30)ها دیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]