مهلت نمانده است من خسته ام بجنب گلنار من کجاست (اینجوری شاعرانه تر میشه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
مهلت نمانده است من خسته ام بجنب گلنار من کجاست (اینجوری شاعرانه تر میشه)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
دهنت سرویس با این طبع شاعریت (sm2) (sm30)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گلنار نحیف و داغ رسید به دست راستنقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm2)
اینقد نگید گلنار زود شل میشه فایده نداره(sm2)
خجالت بکش.با زیده من میزنی؟نقل قول:
برو با همون سمت چپیه بزن.
ولی مثه اینکه رفیق قدیمیشه.بازم عکس دارن با هم(sm2)
والا من نه اهله گلنار بودم،نه هستم،نه خواهم بود
فقط صابون شیری(sm2)
نظرم عوض شد سمت راستیه مم*ه هاش بهتره (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]