انشالله.. اگرم نیومد به من فحش نده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
انشالله.. اگرم نیومد به من فحش نده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا به همه نسبت میدی؟(sm2) من اخلاقم گوه نیست.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گوه خوردی ببخشید البته ها ، ولی تو جز اون دسته ای که گوهی ولی نمیدونی (sm2)نقل قول:
ولی کم کم پی میبری (sm120)
چند تیری (sm70)
مگه الکی آدم فحش میده.(sm2) اگر هم فحش بدم به صاحبان اثر ه نه پیشنهاد دهندگان اثر.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از این هفته می خوام برم باشگاه (sm120)
مالور شوخی بودا به دل نگیری (sm120)(sm176)
(sm2) فک کنم برعکسه، تو فک میکنی گوهی ولی در اصل نیستی.(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تیر ماهیا همه عالین.(sm2)
14 تیر
ها از این دریچه تا حالا نیگا نکرده بودم (sm2)نقل قول:
۱۱(sm50)
(sm120)نقل قول:
چیشده!؟(sm120)نقل قول:
به دل نگرفتم فقط چون سرعت کمه و همزمان هم دارم چن تا کارو باهم میکنم طول میکشه تا جواب بدم.(sm10)
مِن بعد از این سوراخ نگاه کن.(sm2)نقل قول:
چاکریم.(sm66)(sm50)
(sm120)فدا مدا (sm174)نقل قول:
(sm120)اون واسه آلبوم اول نیسنقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
کسی هست ؟؟؟ (sm3)
ایمیل یاهوی امیر جمالفرد رو کسی داره ؟؟ قبلا اعلام کرده بود
(sm27)
(sm50)از روزگار دلگیرم
کاشکی یه روز صب شه (sm27)
(sm132)
خوابم از ديده چنان رفت كه هرگز نايد (sm50)
(sm27)
(sm50)
(sm50)
سورپرایز (sm58)
استاد اندی در شبکه ITN نوروز (sm197)
عشق من
عشق تو
یاد من یاد تو
فریاد و فریاد از غم تو
(sm120)
(sm70)
عجب عیدی بشه امسال ( البته من هفته اول بورلی هستم ، فخر (sm149) ) (sm120)
استاد اندی رو ببین چه فیگوری (sm88)(sm120)
آهنگ به یاد ماندنی ِ بیقرار (sm81)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بی قرار؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قشنگه؟؟
برم دان کنم؟
نشنیدمش
مگه نمیدونی عید ِ ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه
وارتان
استاد اندی آهنگ ضعیف نداره(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خیال راحت دان کن(sm120)
اوکینقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
کمپانی داره بابا ، شیشه سکوریت سیاه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چی به پویا پور جلیل گفته بود که میخواسته با مشت بزنش(sm2)
آلبوم تارا دوازده ترک همه تکراری (sm120)
همه دارن ازش فرار میکنننقل قول:
افشین ، نوش آفرین ، شهیاد و ...
پیرمرد دیوانه شده
(sm2)نقل قول:
الان رضا میاد کاور جدید میاره (sm2)
پورنگ 15 سال پیش (sm120)
شبیه همون حاج عبدالهی نبوده ؟(sm120)
فخر ِکشف ِ شباهت (sm149)(sm120)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدا یه رحمی به سعید کرد ، شب عید خونه باشه(sm120)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
رضا حقیقی نبوده ؟؟(sm120)
یکی از فوتبالیستهای تیم مطرح لیگ برتری که امسال حاشیههای زیادی را برای خود و تیمش به وجود آورده در زندگی شخصی هم دچار حاشیههای زیادی شده است. این بازیکن که مدتی است در یکی از تیمهای مطرح فوتبال کشورمان فوتبال بازی میکند بعد از دوره پر فروغی که در تیمش داشت حالا تبدیل به یکی از جنجالی ترین بازیکنان شده و هم در زندگی شخصی و هم در زندگی ورزشی خود را دچار دردسرهای زیادی کرده است. در جدیدترین اقدام هم این بازیکن شهرستانی - که در سال اول به شهرت رسیدن ظاهری آراسته و ساده داشت و حالا تغییر چهره هم داده است - همسرش را به دلیل چادری بودن طلاق داده تا بتواند وقت بیشتری را برای حاشیههای بی پایانش بگذارد!
روز جهانی زن بر همه بانوان مبارک ....(sm19)
(sm2)
روز جهانی هم دارین ؟(sm2)
میگم امروز یه جوریه (sm2)(sm2)
خیلی روزه خوبیه مگه نه ؟ (sm19)نقل قول:
خیلی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادم باشه صدقه بدم (sm2)