شعرش از اون شعرهایی هست که به درد شادمهر میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
شعرش از اون شعرهایی هست که به درد شادمهر میخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 9NIMA1 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واقعا شادمهر تو این چند سال چقدر شعر و ملودی خوب رو از دست داده....
بازی، قلب ساعتی، روزی چند لحظه....
قلب ساعتی یه تیکه هاش خوب نبود یه قسمتاش خیلی عالی بود
البته میشه حدس زد که اگه اینو به شادمهر میداد یا حتی داده باشه قبول نکنه! چون شبیه کارای قدیم خود شادمهره. شادمهر هم که فراری از کارای یه ذره حتی تکراری :))نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره احتمالش زیادهنقل قول:
شادمهر چند تا کار خیلی خوب با قربانپور داره که ترجیح میدم اگه قراره ساخته های خودش شادمهر نیاد لااقل کاراش با قربانپور بیاد یه کار قدیمی هم چند وقت پیش گذاشته بود تو کانالش به اسم هنوز باور نکردم البته ماکت بود ولی خیلی قشنگ بود خوبی قربانپور اینه که سبک موسیقیش شادمهریه و خوندنش خاص خودشه ولی سینا پارسیان قشنگ زور میزنه مث شادمهر بخونه
هنوز باور نکردم کاملشو پخش کرده حسین قربانپورنقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این کار قربانپور چقدر خوب بودش من نمیدونم کی گذاشته بود مرسی ازش(sm19)
تعجب میکنم از موزیک باران اگر اینکارو نذاشته !
نقل قول:
نوشته اصلی توسط entehaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قلبِ ساااعتی و همون تیکه ک شاادمهر خوند خیلی بهتر از کل آهنگ شد (sm50)
ولی کل متنشُ دوس نداشتم (sm54)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط ebihamed [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثِ شااادمهر (نداریم البته ) نمی خوایم (sm54)
کامل پخش شده اما تنظیم نهایی نشده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احتمال داره یکی از همین کارایی ک با قربانپور داره قبل عید پخش بشه؟؟؟نقل قول:
بدون تنظیم هم قشنگ بود اگه تنظیم میشد ببین دیگه چی میشدنقل قول:
امکانش هست چون آهنگ برنده کاملا مناسبتی بود و پخش شد ولی احتمال داره قبل عید یه کار جدید بیاد البته همش احتمالهنقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حرف های شادمهر راجب سیاوش قمیشی
ببینید چی میگه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشک آدم در میاد
تک و تنها و گیتارم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
آخی این مصابحه هه (sm81)
نقل قول:
آخی (sm81)(sm81)(sm81)(sm81)
همه ی ویدیو هام پاک شده (sm50)(sm81)
کلی تایپ کردم
همه شو پاک کردم
حسم مثل اون کسایی هست که اونقدر کتک خوردن که دیگه درد لگد و مشت رو نمیفهمن
سِر شدم دیگه
به قول فواد شل کردیم
امیدوارم موفقیتت رو ببینم عشق هنری من
شاد و شادمهری باشید (sm127)(sm50)
(sm50)
ماااا حــم امــــــیـــــــــــــددو ااااااااریم (sm10)
شادمهر کلا خوب مصاحبه نمیکنه واسه همینم تصمیم گرفت از یه جایی دیگه مصاحبه نکنه یکی از بهترین مصاحبه هایی که از آنکات دیدم مصاحبه ی شهیار قنبری بود
انگار کنسرت عربستان رو mbc persia قراره پخش کنه
(sm50)
زندگی بدون تعصب بر نژاااد هااا عاملی بود ک ...... (sm50)
برای اولین بار افتخار این را دارم که بطور زنده مهمان خانه های شما یاشم (sm54)
پس قراره واقعاً پخش شه کنسرت(sm132)
توووو اینستااااااش پست گذاااااشت (sm50)
صدتا فیلم ازش دارم که تو کنسرتش میاد میرینه اول تا اخر عربارو بعد نوشته موسیقی بدون مرز و بدون نژاد پرستی(sm2)
این برای اولین بار افتخار دارم که نوشته بود چه حس عجیبی داشت
ولی حسم میگه چیز جالبی نمیشه پخش مستقیمش
چون ده تا خواننده دیگه هم هستن
کاش یه کنسرتش تو عید که تکی هست پخش زنده داشت . اونی که تو انتالیا سالن خفنه هست . مث گوگوش که چند وقت پیش پخش کرد منوتو (sm27)
(sm59)
اون جمله رو هم واسه همون حرفایی ک زده احتماالا نوشته (sm50)
(sm50)
موزیک باران جدیدا داره رو ویدیو ها تبلیغ سایتای شرط بندی رو میکنه
جدا از اینکه اعتبار خودشو واسه 4 قرون از دست میده رو کیفیت ویدیو ها تاثیر میزاره
لامصب سایت های شرط بندی چنان درآمدهایی دارن که این پولا براشون چیزی نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط AbEc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من کسایی رو میشناسم که ۵۰ میلیارد تومن از این کار درآمد داشتن
کاش لااقل تو این کنسرت ک پخش زندست زنده بخونه و لب نزنه
نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm169)
(sm27)نقل قول:
لب نمیزنه داداش ولی خروجی صدا از دستگاه میادش که مشخصا صدای خام نیستنقل قول:
شادمهر از دستگاه تیونر استفاده میکنه چیزی که درسته داری زنده میخونی اما فرکانس صدا رو صاف و شفاف و بدون فالشی میده بیرون مث موج رادیو که تنظیم میکنی تا صدای خش از بین بره و موج شفاف پیدا بشه البته این از لحاظی که صدای صاف و بدون فالشی به گوش کسی که تو سالن نشسته میرسونه اما هنر زنده خوندن دیگه نیست البته اینم بگم این حرکت شادمهر تو این سالهای اخیرش انجام میشه که عجیبه یعنی هم نوع پخش کارهای جدیدش هم اجرای کنسرتش وارد فاز دیگه ای شده چون تا همین پنج شش سال پیش هم خودش کار میساخت هم زنده تو کنسرتهاش میخوند و میزد
نا خوداگاه یاد بانو هایده افتادم با اون صدای بسیار زیباش واقعا از صداهایی هست که دیگه تکرار نمیشهنقل قول:
برای شادی روحش یه صلوات ختم کنیم
درسته واقعا استثنایی بود در کنار اون ابی هم در دهه 90 میلادی اجراهای چشمگیری داشت اگه تونستی از یوتیوب کنسرت سانتامونیکا سال 90رو ببین چه اجراهای محشری داره البته الانشم با اینکه صداش خیلی پیر و خسته تر شده اما با این وجود همچنان ترجیح میده لایو بخونه توی بچه های داخلم کنسرتهای حامی و نیما مسیحا خیلی خوب بود چند وقت پیشم تور مشترک داشتن و البته مهدی یراحی و محسن یگانه هم از خوبهای اجرای لایو هستننقل قول:
هـــــــــــــــــــــــی (sm81)
نقل قول:
اتفاقا به نظر من هرچی تو کارایی که میده بیرون داره ضعیف کار میکنه تو کنسرتا به مراتب بهتر شده
هم اجرا هم صحبت کردناش و چرخوندن صحنه
با ایده آل خیلی فاصله داره ها . مخصوصا سالنایی که اجرا میذاره . منظورم روند رو به جلوش هست
درمورد این موضوع ک گفتی هم نمیدونم چیه و اطلاعی ندارم ولی تو همین تور اخر کنسرت اروپاش من تقریبا تمام اجراها رو دیدم و توش کم سوتی و فالش نداشت
و شکی نیست که لایو اجرا میشه اما این دستگاهی که شما میگید رو نمیدونم دیگه
چیزی که من دیدم رضایت بیشتر مخاطباش هست . نمیدونم دیدید یا نه مصاحبه با اونا که تو سالن بودن تو یکی از کنسرتاش . یارو میگفت فکر نمیکردم انقد خوب اجرا کنه شادمهر . تقریبا راضی بودن
در مورد نوازندگی ولی مطعنم که لایو میزنه
تو هر اجرا یه جور میزد پاپ کردن رو