فسیل ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فسیل ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
حسین از دست من در رفته فیلمای بعید رُ لیست کن!
ضمنا دیشب 2 تا فیلم گفتی چی شد پس؟؟؟ پشیمون شدی (sm120)
من بداخلاق نیستم (sm70)نقل قول:
چرا شماها که فیلم می بینید نمیتونید راهنماییم کنید ؟؟ (sm74) عجیبیه واسم
ترمیناتور (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تعجیب میکنم این حرفو میزنینقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داستان خوب کار شده بود ، بازی نقش اول فوق العاده بود ، مخصوصا اون جاهایی که با زن رفیقش *** تل میکرد (sm2) پایان کار هم فوق العاده بود ، مخصوصا اون دست و پا زدنش برای برگشتن و برداشت آخر
یه دونه پیمان بود زیاد استقبال نشد یه دونه براندو بود دیده شده بود یه فسیل بود که در سری بعد ایشالا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوو این همش صحنه س .. (sm120)
ولی هیچ فیلمی مثل غرور و تعصب نمیشه
اگر فیلم باشه که راهکار امیر صادق (sm120)
اگر سریال باشع باید از اونا که دیدن بپرسین بعتون بگن سیزن و اپیزود چنده (sm120)