«آب هست ولی کم هست»
«آخوند هست، خیلی هم هست»!!!...
نمایش نسخه قابل چاپ
«آب هست ولی کم هست»
«آخوند هست، خیلی هم هست»!!!...
این دکل نفتی گم شده است. از یابنده تقاضا میشود آن را در نزدیکترین صندوق پستی انداخته و دولت را از نگرانی برهاند.[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامانم وقتی فهمید دکل نفتی گم شده درجا بهم گفت بلند شو ببینم زیر تو نیست (sm2)
عفتمو برده زیر سوال اصن (sm2)
مردک پس واسه این بود بار قبل به نقلام هیچ واکنشی نشون ندادی؟! خو به من چه اون مرتیکه همشهریمه؟! (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا اول بهش پول دادی؟! نمیشد حداقل وسطِ کار بهش پولو بدی؟! (sm25)
والا با این جماعت، همه جور گ.وهی رو در طول روز میخورن بعد میگن روزه ایم! (sm50)
اعع کجا از دستم در رفته واکنش نشون ندادم؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بگو تا واکنشمو عرض کنم (sm70)
یه مقدار از پولو دادم باااو ، خو همه یه مقداری رو میدن دیگه همینطوری که نمیشه ...
همینطوری پیش بره فردا یا نهایتا پس فردا باس بیام شهرتون در خونش و بقیه ماجرا ...
خیلی مردم بدی شدیم ، همه دارن سر هم دیگه کلاه میزارن ، تازه ادعاشونم میشه دیندارن ...
این رفیقمون میگه: من روزه میگیرم،
اما اگه گشنه یا تشنه ام شه، میخورم!!!...
تیریپ گردن کلفتی واسه خدا!!!...
حتی تو قرآن هم بین رشته های تحصیلی تبعیض گذاشتن!!!...
فی المثل سوره آل عمران داره ولی آل معماری نداره!!!...
دهنت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته خیلی هم تعجب نکردم! کسی که تو نوجوونی قدرت نمایی کنه معلومه تو کودکیش دکتر بازی میکرده! (sm59)(sm2)
در فساد ما كمى مملكت ديده ميشه كه بايد سريع ريشه كن بشه . . .
چجوری اینا رو یادته (sm70)(sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا دوس داشتی بگو یه وقت برات تنظیم بکنم یه چکاپت بکنم (sm2)