کلا باس رید به نت ایران از سرعت بگیر تا کیفیت و قیمت (sm25)
نمایش نسخه قابل چاپ
کلا باس رید به نت ایران از سرعت بگیر تا کیفیت و قیمت (sm25)
تا پیش از اشنایی با تو نریده بود که . اومدی همش ( (sm172) ) اینو گزاشتی کلا سرویس نامحدودشو برداشتنقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2020 تا حالا خرابی دادی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعضی موقعا پورتو یه ریست بدن درست میشه ها
من میخواستم حجمی بگیرم یکی از دوستام گفت کم میکنه حتی ساعاتی که رایگانه ... موندم (sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط dvilla1992 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلا جم کرد اینجا نت نامحدودشو (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط daniyal [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیدم سرویساشونقل قول:
نوشته اصلی توسط dvilla1992 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرور خارج مشکل داری فقط ؟؟اگه این طوریه منم الان مشکل دارم دوباره دیگه نمیدونم چی کار کنم
پورت قبلی که بودم کلا ریده بود ولی این حداقل داخل خوبه ولی حارج هم اگه با 32 تا کانکشن بذاری رو دانلود سرعت بهتر میشه ولی فقط برا وب گردی مشکل داره
یه مجتبی اسفندی در کنار صابر واسه عمه ـم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همه تعریف پارس آنلاین رو کردن گرفتم , شباش از 2 تا 7 رایگانه ولی دانلود کنم حجم کم میکنه