[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببین تو دورانی که پزشکی میخونی یعنی 7 سال کلی شیفت بیمارستانو اینا داری با کتابهای حجیم چند هزار صفحه ای تو پزشکی قبول شی تازه اول راهی ... مخصوصا متاهل هم هستی قطعا بهت ضربه میخوره مگه این که یه حساب بانکی پرپول داشته باشی که هفت سال به کار کردن نیازی نداشته باشی و خانمت هم بتونه با شیفتای شبانه و درسای سنگین کنار بیاد.نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ضمنا کنکور نسبت به سال 87 به شدت مفهومی تر شده ... این درصدای سال 87 رو الان آوردن چند برابر سخت تره.
تمامی منابعی که گفتم پاپ جدیدشون که مهر بیاد کنکور رو هم دارن ولی به نظر من شما این کار رو نکن از همین الان کتاب ها رو بخر و شروع کن کنکور سوالاتش واسه دانلود توی سات سنجش قرار میگیرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم سقف درصد پزشکی گیلان :
نام درس چند از 10 درصد ادبيات فارسي 6 62.7% عربي 8 80% معارف 8 77.4% زبان 6 55.6% زمين شناسي 1 0% رياضيات 3 32.3% زيست شناسي 5 52.7% فيزيك 3 25.6% شيمي 5 54.3%
اینا واسه منطقه 2 هست
دندون چطور؟ دندون میگن اسون تره
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سقف گیلان واسه دندون هم میذاری لطفا(sm10)
لامصب یک کلمه هم زیست بلد نیستم(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مادرم دبیر زیست پدرم دامپزشک داییم پزشک ولی خودم هیچی هیچی نمیدونم از زیست(sm81)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اینجا هم میتونی کمک بگیری همه قبولیای کانونو در نظر گرفته (sm59) (sm51)
یکی جواب منو بده لطفا این شرکت بازاریابی شبکه ای bizمجوز داره؟ هرمی نیست سرم کلاه بره؟
گیلان دندان پزشکی نداره ! مگر اینکه پردیس بری که کلی هزینش میشه خیلی خیلی زیادنقل قول:
داروسازی :
نام درس چند از 10 درصد ادبيات فارسي 3 34.7% عربي 4 36% معارف 4 44% زبان 5 47.3% زمين شناسي 1 0% رياضيات 3 26.7% زيست شناسي 6 59.4% فيزيك 5 52.3% شيمي 6 62%
غول اینترنت کجا رفت
دندون باز بهتره ولی اگه بتونی همچین کاریو بکنی یعنی هم تا ارشد مهندسی مکانیک پیش بری هم کنکور بدی بعد شش هفت سال دندونپزشک شی جزو نوادر و نوابغ ایرانی(sm120)نقل قول:
زیست خیلی درس شیرینی هست من خیلی این درس رو دوست دارم ! هرچقدر کتاب تست زیست تو بازار باشه امسال میخرم چون واقعا دوست دارمنقل قول:
به به (sm80)(sm128) خب پس واسه جزوه اینا تو درس زیست میشه از مادرت کمک بگیری(sm59)نقل قول:
میخونی یاد میگیری اونقدرا پیچیده نیست ، سخت و زمان بره
من نیز هم (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دنبال این شرکتا نرو ! یه سری جنس بنجل وارد میکنن ومجبور میکنن ازشون بخری بعد باید خودت ببری آب کنی که خیلی سخته . بعد تو جلساتش از درآمدای 5-6 میلیونی و آرزوهای بزرگ حرف میزنن که همش چرته . من خودم و چنتا از دوستام پارسال بادران بودیمو بعد چند ماه الافیو کلی جنس رو دست مونده زدیم بیروننقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داره دندون (sm70) خودم یونی گیلان بودم میدونم دندون داره
بیا پیدا کردم این واس منطقه 2
نام درس چند از 10 درصد ادبيات فارسي 4 41.4% عربي 9 89.4% معارف 9 89.4% زبان 6 61.2% زمين شناسي 1 0% رياضيات 4 41.2% زيست شناسي 6 63.4% فيزيك 6 57.8% شيمي 8 76.2%
اینم واس منطقه 3
نام درس چند از 10 درصد ادبيات فارسي 3 29.4% عربي 8 78.7% معارف 7 73.4% زبان 7 72.3% زمين شناسي 1 0% رياضيات 6 56.7% زيست شناسي 5 52.7% فيزيك 6 64.5% شيمي 7 70.5%
واقعا حس خوبی دارن خوندنش ! آدم احساس غرور می کنه وقتی در مورد بدن میخونی اونم همچین مطالب پیچیده ای ! وقتی یه مطلبش رو یاد میگیری خیلی کیف میده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کدوم شرکت بودی همین bizیا یکی دیگه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این مَرد هوشِ مطلق است .
نه بادران بودم عین همن . مجوز دارن ولی آینده ای ندارن. یه جوری تبدیل میشی به بقالی سیار همین.نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به وضوح منطقه 3 با درصدهای کمتر همون جا قبول شده (sm59)نقل قول:
برین درو دهاتای اطراف امتحان بدین بچه ها (sm59)
منطقه رو سه سال آخر تحصیل تو دیپلم مشخص میکنه نه محل حوزه امتحانی.نقل قول:
باید 2 سال آخر دبیرستان رو منطقه 3 درس خونده باشی (sm120)نقل قول:
مخم رو خوردن انقد درباره خوبیشون گفتن مطمئنی قبول نکنم؟؟؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Navid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم منطقه 3 دندون گیلان
نام درس چند از 10 درصد ادبيات فارسي 5 45.4% عربي 7 68% معارف 9 89.4% زبان 4 38.9% زمين شناسي 1 0% رياضيات 3 25.6% زيست شناسي 7 68.7% فيزيك 4 38.9% شيمي 5 50.5%
معلومه ادبیات خیلی سخت شده همه کم زدن (sm74)
اگه اهل موسیقی راک و متال خارجی زبان هستید لیستی که " مصطفی " آماده کرده به شدت توصیه میشه .
(sm2)نامردها حواسشون جمعهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)
شما فعلا زوده به رشته ی قبولی فکر کنی الان فقط باید متمرکز بشی رو درس ها ! (sm120)نقل قول:
شک نکن البته اگه دانشگاه نرفتیو درس نخوندی تعداد رفقا و روابط اجتماعیت و چرب زبونیت فوق العاده بالاست ممکنه بعد چند ماه به درآمد ماهی یکی دو تومن برسی.نقل قول:
ایمیل سعید مدیر باران
من دوستم رتبش 150 شد پشت کنکور موند همه گفتن کسخلی بعد اومد پیش من درد دل کرد گفت دختر عمم گفته باید زیر100 باشی بخدا گفتم برم دختر عمش رو بکنم ولی گفتم بزار امسال اگه قبول نشد دختره هم ولش کرد اون موقع برم بیشعور 150 شد موند زیر 100 بشه نمیدونم میگفت دکتر بشه دندان پزشک بشه زیاد سردرنیاوردم ولی باید زیر 100 میشد تا اون رشته قبول میشد
رفیقت خیلی خیلی خیلی خیلی کص مغز و کصخله (sm3)نقل قول:
(sm77) با 150 پشت کنکور موند؟ با این رتبه هر رشته ای و هر شهری میشه قبول شدنقل قول:
خداوکیلی ادم نبود بهش فحش داد منم دیدم همه فحش میدن خودمم دادم زیر 100 چی هست حالا ؟؟ ولی اینو بگم ها روز 12 ساعت نگاه میکنه بخدا بیرون نمیاد بیچاره
تو همین الان برو طرف رو... من فتوا میدم همچین دختری رو باید ... بله (sm2)نقل قول:
زیر 100 رو بهم توضیح میدین دکتر باحالی میشه اگه زیر 100 باشه؟
همین الانش هم قبول میشده با 150نقل قول:
آره منم همین حسو دارم، خیلی جذابهنقل قول:
کسخله دیگه من کاری ندارم باهاش گفتم فقط دکتر شدی منو خانوادم رو مفتی معالجه میکنی بخدا قبول نشه دخترعمش رو خودم چیز میکنم
(sm2)نقل قول: