داریم دوتا جواب نمی ده لامصب(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
داریم دوتا جواب نمی ده لامصب(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
اوو مای گاد پس اینجوری میکنه (sm2)
ما درس سحر در ره میخانه نهادیم
محصول دعا در ره جانانه نهادیم
در خرمن صد زاهد عاقل زند آتش
این داغ که ما بر دل دیوانه نهادیم(sm181)
(sm225)نقل قول:
(sm2)
همشو نخور برا منم بزار (sm2)نقل قول:
دیشب بش گفتم اواتار چی میخوای بگو بت بدم فقط این مونگولو وردار میگه بزار یکم فک کنم . فهمیدم داره مسخره بازی میکنه گفتم تو دیوس اواتار عوض کن نیستی بای گفت شبت خندان(sm30)(sm30)
یاران تو یاد گرفتی فقط بکشی خوب روشیه افرین کشیدن و رها کردن(sm2)
کپی پیستم همینجوری میکنی (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]شعرات خوب بید افرین عسیسم(sm120)
برات نگه میدارم شریکی میزنیم (sm2) آواتار من قشنگه نه ؟ من خیلی خوشم میادنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبت خندان مگه داریم(sm59) حالا من شنیدم میگن شبت شیک ولی خندان رو نشنیدم والا (sm2)
توام بهش میگفتی شبت شیرین مثل عسل (sm51)
بابا این محسن همه رو گرفته به چیز خودش دهن سرویس (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]