عاقا این دکلا خوردن نداره ، بیارین بزارین سر جاش تا رکورد حجیم ترین دزدی تاریخ رو تو گینس ثبت نکردیم
نمایش نسخه قابل چاپ
عاقا این دکلا خوردن نداره ، بیارین بزارین سر جاش تا رکورد حجیم ترین دزدی تاریخ رو تو گینس ثبت نکردیم
دیدین سُس قرمزا آخرش صدای گوز میده، آخر رابطه های منم اینجوریه وقتی با رابطه حال نکنم انقدر میگوزم دختره خسته بشه بره
یادش بخیر[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچقدر ما معصوم بودیم ، نسل جدید گرگن :)))
دیگه نمیخواد (sm203)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همه که نه ولی بعضیا میدن (sm70)
سوالی که واسم پیش اومده اینه که تو انزلی کسی پیدا نمیشده که از لاهیجان آدم آوردی؟! (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81) منم میخوااااااااام لنتیا
بنده خدا هی میگفت لیست مفسدان اقتصادی تو جیبمه ما هی مسخرش میکردیم، تو نگو بنده خدا دفتر تلفتشو میگفته!
چه سلفیی هم گرفتهنقل قول:
یه روزهایی رو یادمه که نباید یادم یاشه.
بخاطر همبن
یه فکرایی میاد تو سرم که نباید بیاد.
بخاطر همین
یه کارایی میکنم که نباید انجام بدم.(sm50)
قهر نکن حالا (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حالا تو نده
جوابی که وجود داره اینه که این خونش لاهیجانه ، اما محل کارش انزلی هستش ...
تو دوست و آشناتون تو لاهیجان کسی ام دی اف کار نیست ، شاید بشناسیش کار ما رو راه بندازی (sm70)
خاطره ی دوستان همیشه تو ذهنم میمونه! (sm127)(sm134)نقل قول:
البته حافظهِ خاله زنکیِ قوی ای هم دارم (sm2)
اون موقع تکنولوژی نبود نیاز به چکاپ بود، الان دیگه نیاز نیست با این کچله خودمو مقایسه میکنم (sm2)